ΤΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ EVENT ΤΟΥ LA CALMA SPA. ΤΟ DOLCE ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ

Η Κατερίνα Παυλίδου απολαμβάνει πλέον στο φουλ την τεράστια επιτυχία της σκληρής δουλειάς του La Calma Spa.

Φωτογραφίες: Μάριος Ασκάνης

DSC 2682

Ένα πετυχημένο event πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες στο χώρο του La Calma Spa, το spa που κέρδισε την εμπιστοσύνη των αντρών και γυναικών σε θέματα ομορφιάς.

DSC 2678

DSC 2551

DSC 2554

DSC 2602

Η επιχειρηματίας Κατερίνα Παυλίδου δούλεψε αρκετά σκληρά για να πετύχει τους στόχους και τα όνειρα της και επιβραβεύεται καθημερινά με την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου που γεμίζουν την επαγγελματική της ατζέντα με ραντεβού. Όλοι άλλωστε έχουν να λένε τα καλύτερα για τον επαγγελματισμό αλλά και την προσωπικότητα της.

DSC 2609

DSC 2620

Την περασμένη Κυριακή άνοιξε τις πόρτες του πολυτελέστατου spa και υποδέχτηκε φίλους και γνωστούς σε ένα event το οποίο συζητήθηκε με τα καλύτερα. Εδέσματα, ποτά, μουσική, δωρεάν ανάλυση δέρματος, θεραπείες, προϊόντα ομορφιάς, όλα άψογα οργανωμένα για να απολαύσουν οι παρευρισκομένοι ένα ευχάριστο απόγευμα γεμάτο με ομορφιά.

DSC 2653

DSC 2674

DSC 2704

 

Τη διακόσμηση του χώρου ανέλαβε η Χάρις Πότσου δημιουργώντας ένα υπέροχο, ανοιξιάτικο σκηνικό το οποίο ταίριαζε τέλεια με τα χρώματα της σεζόν και τη διάθεση των εκλεκτών προσκεκλημένων.