ΤΟ ΠΙΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ: MON PARIS INTENSÉMENT

Η νέα καμπάνια αποτελεί το πιο παθιασμένο κεφάλαιο της μοναδικής ιστορίας αγάπης ανάμεσα στον Yves Saint Laurent και στο Παρίσι.

Αθεράπευτα ρομαντική. Απόλυτα μοντέρνα. Ποιος άλλος εκτός από τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής, που αποτελεί διαχρονικό σύμβολο της παριζιάνικης κομψότητας, θα τολμούσε να δώσει σε ένα άρωμα το όνομα PARIS; Αυτή η πόλη αγκάλιασε τον ντροπαλό, νεαρό ταλαντούχο άνδρα από το Οράν της Αλγερίας που έφτασε εκεί, για να σπουδάσει την τέχνη του σε ηλικία 17 ετών. Η πόλη που γιόρτασε την ίδρυση του οίκου του το 1961.

Η πόλη που του έδωσε τον τίτλο του πολυαγαπημένου της «Μικρού Πρίγκιπα της υψηλής ραπτικής» προτού τον ανακηρύξει βασιλιά της Μόδας.

Το Παρίσι, με σύμβολο τον Πύργο του Άιφελ, μια κατασκευή σε σχήμα αναποδογυρισμένου Y, του πρώτου γράμματος του ονόματος Yves.

Το Παρίσι. Η πρωτεύουσα του έρωτα μεταμορφώνεται σε ένα πολυτελές μπουκέτο από τριαντάφυλλα που μετατρέπει το PARIS σε ένα θρυλικό άρωμα.

Το αρχικό PARIS EAU DE PARFUM (1983) ήταν το δώρο του Yves Saint Laurent στην πόλη που αποκαλούσε με τρυφερότητα και υπερηφάνεια «Mon Paris», επειδή τον είχε κατακτήσει, κι εκείνος με τη σειρά του είχε κατακτήσει την καρδιά της. Τελικά, με αυτό το άρωμα που άφησε εποχή, ο σχεδιαστής μόδας έμελλε να αποδείξει στον κόσμο πόσο πολύ αγαπούσε την πόλη του έρωτα.

1.00_MP_INTENSE_SL_RUBANS_2020_CARRE_Q.indd

Με το MON PARIS EAU DE PARFUM (2016), ο οίκος YVES SAINT LAURENT BEAUTÉ δίνει νέα διάσταση στο δώρο του ερωτευμένου σχεδιαστή, παρουσιάζοντας μια νέα οσφρητική

υπογραφή: το υπνωτικό άνθος δατούρας που συμβολίζει τον παθιασμένο έρωτα συνδυάζεται με ένα εκλεπτυσμένο, αέρινο πατσουλί: μια νέα ανατρεπτική έκδοση του κλασικού chypre που αναποδογυρίζει τη δομή του αρώματος και αποκαλύπτει ένα

πρωτόγνωρο, εξαιρετικά μοντέρνο λευκό chypre, υπνωτικό και, ταυτόχρονα, τολμηρό.

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΙΝΕΛΙΑ: L’AMOUR

Η ΝΕΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Σήμερα, ο οίκος YVES SAINT LAURENT BEAUTÉ παρουσιάζει με υπερηφάνεια το MON PARIS INTENSÉMENT, την πιο έντονη διακήρυξη αγάπης στην πόλη που εξυμνούν ποιητές, αλλά και εραστές. Μια νέα παραλλαγή του MON PARIS, φλογερή όπως ο ουρανός του Παρισιού όταν ξημερώνει, με ένα πλούσιο μπουκέτο από τριαντάφυλλα που αγκαλιάζει το υπνωτικό άνθος δατούρας, την εμβληματική υπογραφή του αρώματος.

Ένα νέο χρώμα, το εμβληματικό ροζ του Yves Saint Laurent, το πιο έντονο, το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα: φούξια, όπως ο παράφορος έρωτας.

Μια νέα ambassador που ενσαρκώνει την αβίαστη κομψότητα που κάνει τις Παριζιάνες να ξεχωρίζουν.

Μια νέα, εντυπωσιακή καμπάνια, σχεδιασμένη σαν παθιασμένη ωδή στο Παρίσι και στον παράφορο, κεραυνοβόλο έρωτα. Αυθόρμητος. Αισθησιακός. Απελευθερωτικός.

Υπέρμετρος. Επικίνδυνος. Ένας έρωτας που μπορείς να ζήσεις μόνο στο Παρίσι. Ένας έρωτας που ανατρέπει τα πάντα, καταρρίπτει όλους τους κανόνες και σε κάνει να φωνάζεις

«Je t’aime!» από την κορυφή του Πύργου του Άιφελ.

1.41_MP_INTENSEMENT_PACK_2020_DP_QSS.indd

ΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΦΟΡΟ ΕΡΩΤΑ

ΤΟ ΝΕΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟΥ MON PARIS

Συναρπαστική, αναζωογονητική, επιβλητική, η νέα καμπάνια του MON PARIS σε σκηνοθεσία Ricky Saiz εξυμνεί όπως ποτέ μέχρι σήμερα τον παράφορο έρωτα. Ένας έρωτας που μπορείς να αισθανθείς μόνο στο Παρίσι. Κεραυνοβόλος, όπως οι έρωτες που μένουν στην ιστορία. Ένας έρωτας που γεννιέται από το έντονα σαγηνευτικό αρωματικό ίχνος του MON PARIS INTENSÉMENT.

Το ίδιο σκηνικό: το Παρίσι. Ένα νεαρό ζευγάρι. Το μοντέλο Grace Hartzel ενσαρκώνει το αρχέτυπο της Παριζιάνας. Μποέμ. Τολμηρή. Αβίαστα σοφιστικέ. Αναπολογητικά παθιασμένη. Μια γυναίκα που αντιμετωπίζει και ζει τον έρωτα με την ίδια ένταση. Η ενσάρκωση του cool άνδρα, ο γεννημένος στο Λίβερπουλ Matthew Bell αποτέλεσε την ιδανική επιλογή για τον ρόλο του εραστή, ο οποίος μαγεύεται βλέποντας την ηρωίδα να επιβιβάζεται σε ένα ελικόπτερο, στις όχθες του Σηκουάνα. Εκείνη. Η Παριζιάνα. Έρωτας με την πρώτη ματιά. Το ξημέρωμα, όταν ο ουρανός του Παρισιού βάφεται ροζ, αρωματίζει τον λαιμό της με το MON PARIS INTENSÉMENT. Του ρίχνει ένα σαγηνευτικό βλέμμα και απομακρύνεται, προκαλώντας τον να την ακολουθήσει. Εκείνος τριγυρνά σαν τρελός σε όλη την πόλη, ακολουθώντας με πάθος το αρωματικό της ίχνος. Άλλωστε ο έρωτας μπορεί να είναι τόσο έντονος που να μας κάνει να κάνουμε τα πιο τρελά, τα πιο επικίνδυνα πράγματα. Ειδικά

στο Παρίσι. Ο θεατής αισθάνεται την ταχύτητα και την ενέργεια αυτής της αναζήτησης. Εκείνη κοιτάζει προς τα κάτω, καθώς το φως της ανατολής λούζει το πρόσωπό της. Και επειδή μιλάμε για το Παρίσι, επειδή μιλάμε για τον Yves Saint Laurent, οι δύο εραστές συναντιούνται τελικά στον Πύργο του Άιφελ, το σύμβολο του MON PARIS. Η αποκορύφωση του έρωτα. Εκείνος σκύβει στο πίσω μέρος του λαιμού της, για να μυρίσει το άρωμά της. Εκείνη γυρνά και τον φιλάει με πάθος.

Και καθώς φιλιούνται στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ, ακούγεται το μαγευτικό «La Bohème» του Charles Aznavour. Ένα θρυλικό τραγούδι που υμνεί τον παθιασμένο έρωτα στο Παρίσι και παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε μια remastered και remixed έκδοση, ειδικά για τον οίκο Yves Saint Laurent Beauté. Οι δύο εραστές ζουν έναν ιλιγγιώδη, παράφορο έρωτα. Η ηρωίδα μας ξεκουμπώνει το lavallière της, το αφήνει να παρασυρθεί

από την αύρα του Παρισιού, και παραδίνεται στο αντικείμενο του έρωτά της. Όχι σε εκείνον, αλλά στο Παρίσι. Στο MON PARIS INTENSÉMENT.

#Mon Paris je t’aime

ΤΟ ΑΡΩΜΑ: ΜΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ ΠΝΟΗ ΑΠΟ ΦΟΥΞΙΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Πώς δηλώνεις τον έρωτά σου; Μα, φυσικά, με τριαντάφυλλα. Έντονο και φωτεινό, το νέο άρωμα αποπνέει τη ζεστή ροζ λάμψη του πάθους, αναδεικνύοντας ένα πολύτιμο absolute εκατόφυλλου τριαντάφυλλου που βάφει φούξια τα λευκά πέταλα της υπνωτικής δατούρας του MON PARIS.

Για τη δημιουργία του νέου αρώματος: «Θέλαμε να δώσουμε περισσότερο βάθος στο λευκό chypre που αποτελεί την υπογραφή του MON PARIS και να συνδυάσουμε το μαγευτικό άρωμα της δατούρας με το πλούσιο άρωμα των τριαντάφυλλων. Παίξαμε με

έντονες αλλά και οικείες υφές, για να δημιουργήσουμε την απόλυτη οσφρητική έλξη. Είναι μια ιστορία αγάπης με μια γαλλική πινελιά, τη σπινθηροβόλα γοητεία της παριζιάνικης

φινέτσας!»