ΤΟ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΟ FASHION SHOW ΤΗΣ CALZEDONIA ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ

Γνωστά, αγαπημένα μοντέλα περπάτησαν με θέα τη θάλασσα παρασύροντας μας σε ένα μοναδικό και αξέχαστο καλοκαίρι!  

Dive into Summer με Calzedonia. Το Dolce.com.cy ήταν εκεί και σας μεταφέρει τον παλμό όλων όσων είδαμε! 

Η πρόσκληση από το Calzedonia μας παρακινεί να μπούμε δυναμικά σε καλοκαιρινή διάθεση.  Dive into Summer λοιπόν με την Calzedonia.

Η ομάδα της Calzedonia επέλεξε φέτος να παρουσιάσει τις τελευταίες συλλογές σ’ έναν υπέροχο χώρο δίπλα στην θάλασσα με videowalls να δίνουν μια μοντέρνα δυναμική στο καλοκαιρινό σκηνικό που στήθηκε για τις ανάγκες της παρουσίασης.

20 και πλέον καλλίγραμμα μοντέλα ανάδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι ποιο hot και trendy προτείνει η συλλογή Calzedonia για την παραλία, με την ‘Αντρεα Κυριάκου, πρέσβειρα του brand στην Κύπρο να ανοίγει το show και την guest Έβελυν Καζαντζόγλου να κάνει το κλείσιμο με τον δικό της μοναδικό τρόπο.  Την πρώτη της εμφάνιση σε πασαρέλα, μετά το GNTM, έκανε και η Κύπρια φιναλίστ, Εβελίνα Σκίτσκο.

Νόστιμα εδέσματα, εξωτικά κοκτέιλ, χορευτική μουσική και photo booth για τους καλεσμένους να βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες έδωσαν μια νότα καλοκαιρινού πάρτι στην όλη διοργάνωση.

Την επιμέλεια του μακιγιάζ είχαν ο Chief Make-up Artist της Beautyline, Μιχάλης Ορφανίδης και η ομάδα του με προϊόντα Diego de la Palma, ενώ το hairstyling ανέλαβε η Wella Creative Team με προϊόντα Wella Professional.