ΤΟ ΧΛΙΔΑΤΟ EVENT ΚΥΠΡΙΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

Με ένα glamorous event, το ζευγάρι Κύπριων γιατρών Dr Jack και Δρ Μαρία Κασίνη, γιόρτασαν στο κόκκινο χαλί, τα 5 χρόνια επιτυχίας της Bellissimo Clinic.

Εντυπωσιακές παρουσίες μεταξύ των οποίων δισεκατομμυριούχοι επιχειρηματίες, τραγουδιστές, socialite καθώς και αρκετοί γιατροί, παρευρέθηκαν στο λαμπερό γεγονός, το οποίο προκάλεσε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Δρ Jack και η Δρ Μαρία Κασίνη, πρωταγωνιστούν στο δικό τους reality show, όπου μας παρουσιάζουν εντυπωσιακά make over ασθενών, με τρομερά αποτελέσματα. Στη Βουλγαρία είναι τηλεοπτικοί stars με τους τηλεθεατές να τους λατρεύουν. 

Οι δυο τους, έκλεψαν τα βλέμματα και το θαυμασμό, αφού πέραν από γιατροί, είναι και λάτρεις της μόδας, με ιδιαίτερη αδυναμία σε luxury brands και καταξιωμένους σχεδιαστές.

 

Ο Δρ Jack επέλεξε ειδικά για τη βραδιά Dsquared2 κουστούμι και η Δρ Μαρία Κασίνη David Coma maxi τουαλέτα. Ειδικά για τα 5 χρόνια της Bellissimo Clinic, στη σκηνή για να τραγουδήσουν, βρέθηκαν πασίγνωστοι καλλιτέχνες της Βουλγαρίας όπως Miro, Poli Genova, Venci Venc, Victor, Papihans. 

Η κλινική τους είναι και σε Κύπρο στη Λάρνακα και σε Σόφια, ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως θα συνεχίσουν να μας απασχολούν τόσο με τις ιατρικές τους γνώσεις, εμπειρία και αποτελέσματα, όσο και με το lifestyle τους.