ΤΟ BRAND PEACE & CHAOS ΣΤΙΣ MINT BOUTIQUES

Αυτός ο δυναμισμός, η αστείρευτη αισιοδοξία που εκπέμπεις και η σιγουριά να ζεις όπως σε γεμίζει, έχουν και σύμμαχο στο στυλ, το brand PEACE & CHAOS! Δες πόσο τέλεια ταιριάζουν και στην Έβελυν Καζαντζόγλου και ναι, μπορείς να τα αποκτήσεις από τις MINT BOUTIQUES!

Άλλη μια ευχάριστη έκπληξη που φέρνουν κοντά μας οι MINT BOUTIQUES για ακόμη περισσότερες επιλογές αλλά και ανανέωση από κάθε άποψη για προσωπικότητες που θαυμάζεις για το ελεύθερο τους πνεύμα, την ελευθερία σκέψης, την εκκεντρικότητα, την έμπνευση που τους διακατέχει.

peaceandchaos1

Η νέα σεζόν είναι εδώ κι εσύ το μόνο που πραγματικά έχεις να κάνεις είναι να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή γράφοντας μοναδικές και αξέχαστες αναμνήσεις.

peaceandchaos2

Μέσα από τις προτάσεις τους οι οποίες δίνουν κυριολεκτικά κάτι ελεύθερο με την δεξιοτεχνία στα αυθεντικά prints αλλά και τα ροκ σύνολα, θα καταφέρεις να ανανεώσεις το στυλ σου και να κάνεις τους άψογους συνδυασμούς για να αισθάνεσαι άνετα 24 ώρες το 24ωρο. Κι αυτός ακριβώς φαίνεται να είναι και ο σκοπός των σχεδιαστών πίσω από το brand. Η ανάγκη να φοράς ρούχα που να είναι σπορ όμως την ίδια στιγμή κομψά και άνετα. Όπως ακριβώς αξίζει να είναι η κάθε σου μέρα. Γεμάτη από στιγμές που σε κάνουν να αισθάνεσαι πλήρης!

peaceandchaos3

peaceandchaos4

Δοκίμαστε στις MINT BOUTIQUES σε Λεμεσό και Λευκωσία τις προτάσεις PEACE & CHAOS οι οποίες σίγουρα θα κερδίσουν την προσοχή, το ενδιαφέρον και το στυλ σου!