ΤΟ BUSINESS LOOK ΑΠΟ ΤΙΣ MINT BOUTIQUES ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Ντύσου για τη δουλειά που θες σαν να είναι κιόλας δική σου, φόρεσε το κατάλληλο outfit σαν να έχεις πετύχει κάθε επαγγελματικό στόχο.

Το lifestyle, οι επιθυμίες, οι στόχοι, οι δράσεις. Περνάς καθημερινά αρκετό χρόνο στον επαγγελματικό σου χώρο και θα έχεις αντιληφθεί την τεράστια δύναμη που έχει η εικόνα και το ντύσιμο σου.

 

Υπάρχουν πάντοτε τα κατάλληλα outfits που θα γίνουν τέλειοι σύμμαχοι σε κάθε σημαντικό, επαγγελματικό ραντεβού, σε κάθε μικρό και μεγάλο επίτευγμα. Μην αρκεστείς ποτέ σε τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζει να φοράς, θέτωντας καταρχήν τους μεγάλους σου στόχους.

 

Η εμφάνιση στο γραφείο εκπέμπει επαγγελματισμό, σοβαρότητα και μετράει σε καθε σου επιτυχία. Το business look εκτός από τις αυστηρές penil φούστες και τα φορέματα επιβάλλει το ανδρόγυνο look. Το τέλειο παντελόνι και το κατάλληλο σακάκι που θα δώσουν άψογο αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα σε λευκό χρώμα, είναι από τις καλύτερες επιλογές.

Στις νέες παραλαβές των MINT BOUTIQUES σε Λεμεσό και Λευκωσία, σε περιμένει το πιο πάνω outfit για να συνεχίζεις να δίνεις μαθήματα στυλ και να εμπνέεις και στον εργασιακό χώρο!

Μόνο έτσι θα καταφέρεις να φτάσεις στα όνειρα σου.