ΤΣΑΝΤΕΣ PAKA: ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Φτιαγμένη από νάιλον, η Paka είναι η πιο εκλεπτυσμένη μας συλλογή.

Ειδικά σχεδιασμένη για την μοντέρνα εργαζόμενη γυναίκα, τα διάφορα στυλ είναι chic αλλά και άνετα ενώ παράλληλα μπορούν να μεταλλαχτούν από καθημερινά σε βραδινά.

Εμπλουτισμένοι τόνοι δίνουν μια διάθεση πολυτέλειας ενώ η συλλογή Paka επιβεβαιώνει πως είναι επίσης φανερά μοντέρνα. Αναβαθμίζοντας το εικονικό νάιλον μας σε νέα επίπεδα βελτίωσης, αυτή η συλλογή έχει κομψή εμφάνιση και αίσθηση. Το μονόχρωμο λογότυπο, εμφανίζεται διακριτικά δίνοντας στυλ, μέρα από τα υλικά της υποδηλώνουν την ποιότητα. Οι τσάντες σε αυτήν τη συλλογή συμπληρώνονται με ένα μπρελόκ που προσθέτει ένα βασικό Kipling στοιχείο δημιουργικότητας και ατομικότητας. Κάντε τη τσάντα σας ακόμη πιο ξεχωριστή κάθε σεζόν με την πάντα ανανεωμένη Kipling συλλογή από γούρια, μπρελόκ και άλλα πρόσθετα στοιχεία.

Μια εύκολη επιλογή για κάθε σας έξοδο, η συλλογή Paka αντιμετωπίζει τις πολυάσχολες μέρες με χάρη και γοητεία. Απρόβλεπτος καιρός; Το αδιάβροχο ύφασμα σας βγάζει από την ανησυχία. Οι εσωτερικές τσέπες με φερμουάρ και οι θήκες διασφαλίζουν ότι τα προσωπικά σας αντικείμενα αποθηκεύονται με ασφάλεια καθώς μετακινείστε με άνεση στην πόλη. Προσθέστε την εύκολη πολυπλοκότητα στη ζωή της πόλης με τη συλλογή Paka.