ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Διακοπές εντός ή εκτός; Τι είναι καλύτερο και κυρίως πιο οικονομικό για τις οικογένειες αλλά και την παρέα.

Σε όλους αξίζει να έχουμε τις διακοπές που ονειρευόμαστε και θα μας χαλαρώσουν. Είναι στο κάτω κάτω, αυτές οι πολύτιμες μέρες του χρόνου που θα μας βοηθήσουν να φορτίσουμε μπαταρίες και να επανέλθουμε δυναμικά.

Ο Αντώνης Αντωνίου, μίλησε στο Dolce Digital περιοδικό και είπε πόσο πιο οικονομικό είναι τελικά για τους Κύπριους να επιλέγουν έναν προορισμό εκτός Κύπρου από το να μένουν εντός.

Τα ταξίδια είναι μόνο για τους οικονομικά ευκατάστατους ή μπορεί η κάθε οικογένεια, ο κάθε ενδιαφερόμενος να κάνει πλάνα για απόδραση;

Τα ταξίδια πρέπει πρώτα από όλα να τα αγαπάμε. Τα ταξίδια είναι για τους ταξιδευτές. Και υπάρχουν αρκετοί οικονομικοί προορισμοί. Είναι πολλές φορές πιο οικονομικό να ταξιδέψεις στο εξωτερικό από το να μείνεις Κύπρο.

Για τους Κύπριους στοιχίζει δηλαδή λιγότερο να ταξιδέψουν παρά να επιλέξουν το νησί μας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές;

Σίγουρα. Και έχει προορισμούς για όλο το φάσμα. Το μυστικό σε έναν προορισμό είναι το τι θες να κάνεις. Πώς προτιμάς και επιλέγεις να γεμίσεις το χρόνο σου σε μια χώρα. Μπορείς να ταξιδέψεις οικονομικά, μπορείς να οργανώσεις εκδρομές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ