ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ KRONOS CORPORATE GROUP

«Η ευτυχία του ανθρώπου συνίσταται στη μόρφωση και στην παιδεία, και όχι στα αγαθά που δίνει και παίρνει η τύχη», είχε πει ο Πλούταρχος.

Ο Όμιλος Εταιρειών Κρόνος, νοιάζεται για την ευημερία του προσωπικού του, γι’ αυτό και έχει καθιερώσει ένα πολύ σημαντικό θεσμό με στόχο να προάγει την παιδεία και να υποστηρίξει τους εργαζόμενους του στην προσπάθεια τους για να ακολουθήσουν τα παιδιά τους το δρόμο της παιδείας και εκπαίδευσης, πραγματοποιώντας τα όνειρα τους.

Ο θεσμός αφορά στην παροχή φοιτητικής χορηγίας στα παιδιά των εργαζομένων του Ομίλου, τα οποία έχουν εξασφαλίσει θέσεις σε Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Στα πλαίσια του εν λόγω θεσμού, σε μια σεμνή τελετή έγινε η παράδοση της χορηγίας από την Deputy CEO Ροτάνια Αθηνή και την Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Μαρία Φάντη.

Τις χορηγίες έλαβαν οι Χρίστος Κουρουκλάρης ο οποίος εξασφάλισε θέση στο CCT Dublin, BA (Hons) in Business. Είναι γιος της Γεωργίας Κουρουκλάρη, Διευθύντριας Κυκλοφορίας και Υποστήριξης Πελατών στο Πρακτορείο Τύπου Κρόνος, και η Μαρία Χρυσάνθου, η οποία εξασφάλισε θέση στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου και είναι κόρη της Καίτης Χρυσάνθου, Λειτουργός Λογιστηρίου στον Όμιλο.

Η Διεύθυνση του Ομίλου εύχεται κάθε επιτυχία στους δύο νέους και εκφράζει την βεβαιότητα για το λαμπρό μέλλον που τους περιμένει!