ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ ΣΤΟ OASIS ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ

Ένα από τα πιο αξιόλογα εστιατόρια για να απολαύσετε ολόφρεσκο ψάρι, είναι χωρίς αμφιβολία, το Oasis στο Lady’s Miles στη Λεμεσό. 

Εάν μου ζητήσεις να βγούμε για ψάρι, να ξέρεις πως η απάντηση, είναι πάντα ΝΑΙ!

Η πιο πάνω φωτογραφία από τα πιάτα στα starter μας

 

Με καλή παρέα, παγωμένο κρασί ή και ουζάκι, οι ψαρομεζέδες πλάι στο κύμα, είναι για εμένα ό,τι καλύτερο είτε πρόκειται για βράδυ καθημερινής, είτε για το Σαββατοκύριακο.

Είναι λίγοι οι χώροι όπου θα απολαύσεις ολόφρεσκο ψάρι και πλούσια πιάτα. Και ένας από τους πρώτους στην προτίμηση μας, είναι το εστιατόριο Oasis στο Lady’s Miles. Και είναι πάμπολλοι οι λόγοι που αγαπάμε να απολαμβάνουμε τα πιάτα τους.

 

Καταρχάς, θα μιλήσουμε για το ευγενικότατο και εξυπηρετικό προσωπικό τους το οποίο βρίσκεται συνεχώς τριγύρω για να μην λείψει τίποτα από το τραπέζι μας.

Τα πιάτα στο Oasis, είναι γεμάτα, δεν τσιγκουνεύονται το παραμικρό ούτε στην ποιότητα αλλά ούτε και στην ποσότητα. Προτείνουμε με χίλια να δοκιμάσετε τα μύδια, την μακαρονάδα με τα θαλασσινά τους, το ολόφρεσκο καλαμάρι, τα ψάρια της βάρκας, ψάρια στη σχάρα, χταπόδι, σουπιές.

Και όσο πλούσιο και γευστικότατο είναι το φαγητό, τόσο άψογοι είναι και στο επιδόρπιο: Χαλουβάς και φρούτα σε μια μεγάλη πιατέλα! Καλή μας όρεξη!