ΧΑΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ: Η ΚΥΠΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑ HAIRLOOKS ΤΗΣ

Η Χαρά Ορθοδόξου λατρεύει τις αλλαγές και για αυτό, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος με Κύπριες απ’ όλο το νησί που την εμπιστεύονται για να ανανεώσει το hairlook τους και να τις μεταμορφώσει!

Μια αλλαγή στα μαλλιά, μπορεί να βελτιώσει ολόκληρη τη ζωή σου. Και αυτό γιατί μια γυναίκας προς όλες τις γυναίκες, αφιερώνει χρόνο, βάζει επαγγελματισμό και πάθος ανανεώνοντας την εμφάνιση μας και ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση της κάθε Κύπριας που την επισκέπτεται για το new hair look της.

Η Χαρά Ορθοδόξου από τη Λεμεσό, κάνει καθημερινά εντυπωσιακές αλλαγές σε κάθε γυναίκα που την εμπιστεύεται. Είτε δεν σ΄αρέσουν τα μαλλιά σου, είτε τα βλέπεις ταλαιπωρημένα και κατεστραμμένα, η hair stylist Χαρά, με τα μαγικά της χέρια σε κάνει αγνώριστη!

Με προτάσεις σε βαφές, extensions από φυσική τρίχα, κόψιμο και χτένισμα, βλέπεις στον καθρέφτη τη γυναίκα που πάντα θυμάσαι να θαυμάζεις κάπου μέσα σου!

Εάν είσαι έτοιμη ν΄αλλάξεις τη ζωή σου, να κάνεις το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου, κλείσε ραντεβού στη Χαρά Ορθοδόξου από το Chara’sHairSalon

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99996921