ΧΕΙΛΗ, ΦΡΥΔΙΑ, ΜΑΤΙΑ: ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΣΒΕΤΛΑΝΑ ΟΣΤΑΠ

Τελικά, δεν συμβαίνει  μόνο στις ταινίες να ξυπνάς και να αισθάνεσαι περιποιημένη και πανέμορφη.

Αυτό συμβαίνει στ΄αλήθεια με τις σύγχρονες υπηρεσίες ημιμόνιμου μακιγιάζ χειλιών και ματιών, microblading φρυδιών και τοποθέτηση βλεφαρίδων από την επαγγελματία Σβετλάνα Οστάπ.

Γυναίκα προς γυναίκα μπορεί να καταλάβει απόλυτα τι χρειάζεται η κάθε μία από εμάς. Η Σβετλάνα Οστάπ έχει βρει ότι ο δικός της σκοπός ζωής είναι να προσφέρει χαμόγελα ευτυχίας και αυτοπεποίθησης σε κάθε γυναίκα, παρέχοντας υπηρεσίες που κάνουν την κάθε μία από εμάς να αισθάνεται όμορφη από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε τίποτα απολύτως!

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΛΗ

Μια μέθοδος η οποία μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στα χείλη όσο και στα μάτια. Στα χείλη, η Σβετλάνα θα δημιουργήσει αρχικά το  περίγραμμα που ονειρεύεσαι και έπειτα θα σου χαρίσει τα σαρκώδη χείλη που επιθυμείς γεμίζοντας τα με το ιδανικό χρώμα που ταιριάζει στη δική σου επιδερμίδα. Όπως μας ενημέρωσε, οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν τις παλμ αποχρώσεις:

«Υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών σε χρώματα. Το απαλό ροζ, το κόκκινο. Οι περισσότερες γυναίκες όμως επιλέγουν και προτιμούν τις παλμ αποχρώσεις. Διαρκεί για περισσότερο από τρία χρόνια και το πιο όμορφο είναι όταν ξυπνάς το πρωί και αισθάνεσαι τη διαφορά. Έχεις πάντοτε όμορφο και περιποιημένο πρόσωπο χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα απολύτως»!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, η Σβετλάνα θα σχηματίσει και πάλι το τέλειο περίγραμμα για το ιδανικότερο eyeliner! Έτσι, η περιοχή των ματιών δείχνει πάντοτε όμορφα μακιγιαρισμένη χωρίς να χρειαστεί η γυναίκα να κάνει οτιδήποτε! Παρά μόνο να εμπιστευτεί τον επαγγελματισμό και την πείρα της Σβετλάνας.

«Όλο και περισσότερες γυναίκες το προτιμούν. Όταν έχεις ένα όμορφο περίγραμμα τύπου eyeliner στα μάτια, τότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο για να δείχνεις μακιγιαρισμένη και όμορφη. Αυτό μας κάνει όλες να αισθανόμαστε ωραία».  

 

MICROBLADING ΦΡΥΔΙΩΝ

Η μέθοδος αυτή είναι ιδανική για τις γυναίκες που θέλουν καλοσχηματισμένα φρύδια αφού όπως γνωρίζουμε, τα φρύδια μπορούν να αλλάξουν ολόκληρο το πρόσωπο. Πιθανότατα να έχεις αραιά φρύδια, ή να μην σου άρεσει ιδιαίτερα το σχήμα και να χρειάζεσαι μια ανανέωση. Το Microblading είναι ιδανική λύση αφού πρόκειται για ημιμόμονιμο μακιγιάζ. Η Σβετλάνα θα σου κάνει κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά το ιατρικό ιστορικό σου, γιατί καλύτερα να αποφύγεις το microblading εάν για παράδειγμα έχεις διαβήτη. Υπογράφεις μια φόρμα και έπειτα, η Σβετλάνα αρχίζει τα μαγικά της χαρίζοντας σου το σχήμα φρυδιών που ονειρεύεσαι. Το αποτέλεσμα διαρκεί για 14 μήνες (περισσότερο δηλαδή από ένα χρόνο) και χρειάζεται απλώς μια συντήρηση για ανανέωση.

Για ραντεβού και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Σβετλάνα στο 96698314

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΔΩ