ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ: Η ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ, Η ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

Το Dolce.com.cy επικοινώνησε με το Χρίστο Αρτεμίου ο οποίος μας μίλησε για το πόσο του λείπει η επιστροφή στην καθημερινότητα και το δεύτερο του σπίτι, όπως αποκαλεί το κομμωτήριο.

Διαβάστε πιο κάτω όσα μας λέει μέσα από την καρδιά του:

 

“Η κατάσταση όπως εξελίχθηκε με την πανδημία του κορονοιού σίγουρα είναι πρωτόγνωρη. Για τα κομμωτήρια και τους επαγγελματίες που ασχολούνται με το χώρο σίγουρα είναι κάτι που θα θυμόμαστε για πάντα. Εδώ και 15 χρόνια δεν έχω σταματήσει ποτέ να δουλεύω…βέβαια, αυτή η περίοδος ήταν άκρως δημιουργική επαγγελματικά μιας και είχα το χρόνο και ως επιχειρηματίας να αναλογιστώ τις επόμενες μου κινήσεις.

Αυτές αφορούν τόσο το κομμωτήριο ως επιχείρηση και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε αλλά και την προσωπική μου δραστηριότητα σε ψηφιακό επίπεδο. Νομίζω πως αυτή η πανδημία έχει, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, αποδείξει ότι η τεχνολογία είναι απαραίτητη. Τόσο για πωλήσεις, για δραστηριότητα αλλά και για επαφή. Εννοείται μου έχουν λείψει οι πελάτισσες μου…μερικές τις βλέπω μία ή και δύο φορές την εβδομάδα εδώ και χρόνια. Ξέρεις, δένομαι με τους ανθρώπους και τους αγαπώ. Γιατί νομίζετε γίνεται τόσος ντόρος για τα κομμωτήρια; Σίγουρα υπάρχουν χιλιάδες πιο ουσιώδεις επιχειρήσεις οι οποίες πρέπει να ανοίξουν. Και συμφωνώ, πως δεν πρέπει να βιαστούμε ούτε να φωνάζουμε παρά μόνο να κάνουμε υπομονή για να μπορούμε να επιστρέψουμε στην εργασία μας με όλα τα εφόδια. Όμως, το κομμωτήριο, είναι η πιο απλή ευχαρίστηση για τον καθένα μας, άνδρα και γυναίκα”.

 

Τα μηνύματα που λαμβάνει κάθε μέρα:

“Λαμβάνω πολλά μηνύματα και από άνδρες οι οποίοι δεν αντέχουν άλλο, χρειάζονται κούρεμα, χρειάζονται ξύρισμα…αυτή είναι η δύναμη της ψυχολογίας της εμφάνισης.

Οι πελάτισσες μου βέβαια, μου δίνουν δύναμη καθημερινά. Οι περισσότερες ενδιαφέρονται για το θέμα της βαφής, της ενυδάτωσης αλλά και εύκολων τρόπων να φτιάξουν τα μαλλιά τους στο σπίτι. Γενικά, αποφεύγω συγκεκριμένες τεχνικές συμβουλές όμως αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να φροντίσουμε τα μαλλιά μας σε βάθος με προιόντα εξειδικευμένα τα οποία αναδομούν την τρίχα της κεφαλής και δουλεύουν εσωτερικά. Λίστα αναμονής; Όχι δεν υπάρχει αν και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Όλα θα διευθετηθούν…”

 

Η ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 

“Ανυπομονώ να γυρίσω στο δεύτερο μου σπίτι και να δω τη δεύτερη μου οικογένεια…εδώ καλά καλά δεν βλέπω ούτε και την πρώτη! Όμως είμαι σίγουρος ότι αυτή η δοκιμασία ήταν μια ευκαιρία για όσους είχαμε την πολυτέλεια να σκεφτούμε, να δούμε με διαύγεια την επόμενη ημέρα και σίγουρα να εκτιμήσουμε ακόμη περισσότερο ο ένας τον άλλο”!