ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ: PERFORMANCE YOUR WORLD

«Performance your world», είναι ο τίτλος του βιβλίου του Χριστόφορου Θεοδώρου, ο οποίος μας δείχνει το δρόμο για να ανακαλύψουμε τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.

Με μια μοναδική μαεστρία συνδυάζει στις σελίδες του το δυναμισμό, την αυτοπεποίθηση, τη δημιουργικότητα και τον έρωτα!

 

Συνέντευξη: Στυλιανός Μασσού

Φωτογράφος: Μιχάλης Κυπριανού

Styling: Μαριάννα Χατζημηνά

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο ξενοδοχείο St Raphael

 

Performance your world, είναι ο τίτλος του πρώτου σας βιβλίου. Σε τι εστιάζει και πώς προέκυψε η ιδέα;

Ήθελα να γράψω ένα βιβλίο και ξεκίνησα αυτό το ταξίδι χωρίς ιδιαίτερο πλάνο. Κάποια στιγμή, συνειδητοποίησα πως δεν ήμουν εγώ αυτός που έγραφε το βιβλίο, ένιωσα ένας διαφορετικός χαρακτήρας. Αυτό ήταν κάτι πολύ ωραίο, σαν να γνώριζα μια νέα πτυχή της προσωπικότητας μου. Στο μυαλό μου, ξεκίνησε να δουλεύει η ιδέα του ποιος θα είναι ο τίτλος του βιβλίου μου. Το όνομα τελικά προέκυψε με την επιστροφή μου από την Ελλάδα. Καθώς ήμουν στο αυτοκίνητο, άκουγα ραδιόφωνο και έπαιζε το τραγούδι «Smooth Criminal» του Michael Jackson και στην συνέχεια ένα τραγούδι του Σάκη Ρουβά . Η ραδιοφωνική παραγωγός σχολίασε πως είναι οι δύο μεγαλύτεροι perfomer και εκεί εμπνεύστηκα τον τίτλο του βιβλίου μου που έχετε στα χέρια σας.

 

Τι να περιμένει ο αναγνώστης μέσα από τις σελίδες του;

Μέσα από τις σελίδες του «Performace your World», ο κάθε αναγνώστης, θα διακρίνει πτυχές του χαρακτήρα του. Εάν υιοθετήσει έστω και μια γραμμή από αυτά που έχω γράψει, θα είμαι πολύ χαρούμενος.

Το βιβλίο βρίσκεται ήδη στην Αθήνα. Ποια είναι τα πρώτα σχόλια που δεχτήκατε για τη θεματολογία του;

Τα σχόλια είναι αρκετά θετικά όπως και η ανταπόκριση. Η θεματολογία του βιβλίου είναι συγκεκριμένη, το κάθε γράμμα του performance αντιστοιχεί και με μια λέξη. Λέξεις και βιώματα που έμειναν στην μνήμη μου και με βοήθησαν να γίνω αυτός που είμαι.

 

Πώς το βιβλίο σας θα βοηθήσει να αλλάξουμε προς το καλύτερο τις ζωές μας;

Θεωρώ πως το κάθε βιβλίο που υπάρχει στην αγορά αυτή την στιγμή βοήθα τον κόσμο. Προσωπικά, με βοήθησε να κάνω ένα όραμα μου πραγματικότητα. Το σημαντικότερο είναι πως ο αναγνώστης θα διακρίνει την πραγματική, ψυχική του δύναμη.

Πώς προέκυψε η ενασχόληση σας με τη συγγραφή και σε ποια φάση της ζωής σας, ανακαλύψατε ότι έχετε το «μικρόβιο» του συγγραφέα;

Δεν θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου συγγραφέα. Απλώς έκανα ένα όνειρό μου πραγματικότητα και αυτό έγινε την κατάλληλη στιγμή. Όταν ο ίδιος αισθάνθηκα πως ήμουν έτοιμος να προσφέρω κάτι ωραίο στον κόσμο. Στην ουσία  «τσαλακώθηκα», για να καταλάβει ο κόσμος ότι υπάρχει  αλήθεια. Και όταν είσαι αληθινός, ο κόσμος σε αγαπάει.

 

Σε ποιους απευθύνεται το βιβλίο σας;

Σε όλο τον κόσμο. Το βιβλίο γράφτηκε για να δημιουργήσει ο  κάθε ένας το  δικό του επιχειρηματικό όραμα. Η δομή του βιβλίου είναι με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να μπορεί να το διαβάσει ο οποιοσδήποτε  και να ενδυναμώσει στοιχεία του χαρακτήρα του. H πορεία της ζωής του καθενός είναι διαφορετική, αξίζει να ζούμε το κάθε τι με τα λάθη, τα προτερήματα μας, τις χαρές και τις λύπες μας.

 

Που μπορεί να βρει κάποιος το βιβλίο σας;

Aυτή τη στιγμή μπορείτε να το βρείτε μέσω του εκδοτικού οίκου www.pigi.gr  www.iwrite.gr .

Εντός λίγων ημερών, γίνεται η παράδοση.