ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ

Πατέρας! Τι σπουδαίος τίτλος για τους άντρες που τιμούν το ρόλο τους


Πάντα ύμνουμε τις γυναίκες. Πόσα όμως μπράβο αξίζουν και στους άντρες που τιμούν γενναία και περήφανα το ρόλο του πατέρα;

Σε αυτούς τους άντρες που θα σταθούν βράχος διπλα στα παιδιά τους και δεν θα διστασουν να συγκινηθουν μπροστά στο μεγαλείο της πατρότητας.

Σε αυτούς τους μπαμπάδες που δινουν τα πάντα για τα παιδιά τους. Μα πιο πολύ απ όλα, προσφέρουν τον πολύτιμο τους χρόνο.

Στον μπαμπά που θα είναι δίπλα στο μωρό του από την πρώτη στιγμή. Που θα το αλλάξει, θα το ντύσει, θα το στηρίξει όταν κάνει τα πρώτα του βήματα. Στον μπαμπά που θα βρεθεί πολλές φορές στο δάπεδο για να παίξει στρατιωτάκια γιατί ένας σούπερ ήρωας το ζήτησε μα και κούκλες γιατί ποιος μπορεί να πει όχι σε μια πριγκίπισσα…! Στον πατέρα που ζωντανεύει τα παραμύθια και μάλιστα, γίνεται συμπρωταγωνιστής στις ιστορίες που θα γίνουν γλυκιές αναμνήσεις για τα μικρά του.

Στον πατέρα που θα σκουπίσει δάκρυα και θα φιλήσει πληγές για να γιατρεύτουν. Σε αυτό τον μπαμπά που θα διδάξει στο παιδί του πως να ανοίγει τα φτερά του και θα σταθεί δίπλα του ακόμη κι αν πολλές φορές δεν συμφωνεί απόλυτα με τις αποφάσεις του πλέον έφηβου που έχει απέναντι του. Στον πατέρα που αγκαλιάζει, που φίλα, που φροντίζει, που δίνει τα πάντα!

Σε αυτό τον πατέρα που εύχομαι να γνώρισες. Γιατί είναι μια από τις μεγαλύτερες ευλογίες που μπορεί να έχει στη ζωή του ο άνθρωπος.

Χρόνια πολλά σπουδαίε μου πατέρα και σ ευχαριστώ