ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΛΕΑΝΘΟΣ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ

Το να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που θα σε βοηθήσει να βάλεις σωστό προγραμματισμό στα θέλω και τα πλάνα σου, να θέσεις τους στόχους σου, να «πετάξεις» σε ότι δεν συμβάλει στο να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και να σε στηρίζει σε κάθε βήμα σου, είναι το πιο σημαντικό προνόμιο που μπορεί ο κάθε ένας μας να έχει.

Η επαγγελματίας και ιδιοκτήτρια της σχολής Amazing Cristall Lashes Studio, μιλά στο Dolce για τη γυναίκα που την βοήθησε να πιστέψει στον εαυτό της και να πραγματοποιήσει τα όνειρα της.

Η σύμβουλος αυτοβελτιωσης Νατάσα Καπιτζιή, είναι το πρόσωπο που έδειξε βήμα προς βήμα στη Χρυστάλλα Κλεάνθους πώς να πετύχει τους υψηλούς στόχους που είχε θέσει στον εαυτό της

Όπως μας επιβεβαίωσε η ίδια η Χρυστάλλα:

«Θέσαμε στόχους και φτάσαμε πιο ψηλά από εκεί που θέλαμε. Με βοήθησε να πραγματοποιήσω το όνειρο μου και ήταν δίπλα μου σε κάθε δυσκολία. Με στήριξη, συμβουλές, προγραμματισμό αλλά και φιλία, με βοήθησε να κατακτήσω την κορυφή. Η κάθε γυναίκα ανάμεσα μας που τρέχει να προλάβει τόσα πολλά, χρειάζεται δίπλα της μια σύμβουλο αυτοβελτίωσης όπως η Νατάσα Καπιτζιή για να πετύχει όλα όσα επιθυμεί και της αξίζουν».