ΨΩΝΙΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΕ SHOP AND SHIP

Ετοιμάζεις τη βάφτιση του μωρού σου; Τότε σου έχουμε εκπληκτικά νέα που σε αφορούν. 

Η ευλογημένη στιγμή για τη βάφτιση του παιδιού σου έχει φτάσει κι εσύ θες να είναι πανέμορφο στην πρώτη του, επίσημη γιορτή όπου γιαγιάδες, θείοι, θείες και φίλοι θα το καμαρώνουν. Οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει και ξέρουμε πώς πέραν από τη μεγάλη χαρά που αισθάνεσαι, σε βαραίνει και το άγχος για να πάνε όλα τέλεια.

 

Η βάφτιση είναι σίγουρα ένα μεγάλο θέμα και απαιτεί αρκετά έξοδα για να είναι όλα άψογα. Κι όμως, είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε κάτι που σε ενδιαφέρει πολύ.

Με την εγγραφή σου στην υπηρεσία Shop and Ship της Aramex μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλες τις χώρες και τα πιο πολυσυζητημένα brands για να παραγγείλεις ότι επιθυμείς. Αυτό σημαίνει ότι καταστήματα που δεν στέλνουν τα προϊόντα τους Κύπρο, πλέον θα μπορείς να έχεις τις συλλογές τους αφού θα φαίνεσαι ως ντόπιος αγοραστής σε Αγγλία, Αμερική, Γαλλία, Γερμανία, Κίνα και αλλού. Θα παραγγέλνεις από τα μεγαλύτερα ξεπουλήματα και προσφορές και εμείς, θα παραδίδουμε την παραγγελία στην πόρτα του σπιτιού σου στην Κύπρο.

Για αυτό, εάν οργανώνεις τη βάφτιση του παιδιού σου, κάνε τώρα ΕΓΓΡΑΦΗ  και χρησιμοποίησε τις προσωπικές σου διευθύνσεις για να παραγγείλεις από το εξωτερικό και σε καλύτερες τιμές τα ρούχα, τις μπομπονιέρες κι ότι άλλο χρειάζεσαι! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή, τους όρους και τις χρεώσεις αποστολής επικοινώνησε στο 77771700