ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΙΕΣΑΙ

Περνάς από χίλια κύματα, κάνεις λάθος επιλογές, ονομάζεις αγάπη απομιμήσεις του έρωτα, πέφτεις, σηκώνεσαι ξανά και εκεί που δεν το περιμένεις, στο σημείο που όλα δείχνουν να είναι τέλεια γιατί τα έβαλες σε μια σειρά με καινούριες προτεραιότητες και νέους στόχους, έρχεται ένας άνθρωπος να σου αποδείξει πώς υπάρχουν οι έρωτες που είδες στις ταινίες και διάβασες σε βιβλία και πως σε όλους μας αξίζει να το βιώσουν.

Η τακτική ζωή σου δείχνει πλέον να ανοίγει χώρο σε αυτή την ιστορία που δεν θυμίζει τίποτα από όλα όσα έχεις ζήσει στο παρελθόν.

Ένας άνθρωπος που σε ηρεμεί. Ένας άνθρωπος που δεν είναι χρηστικός αλλά σου δείχνει πώς πάντα υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να δεις κάθε κατάσταση.

Ένας άνθρωπος που σε στηρίζει σε  όποια απόφαση, που υπομένει, που σε θαυμάζει. Σου ανοίγει νέες πόρτες και καινούριους ορίζοντες τόσο στην καθημερινότητα όσο και σε κάθε σημαντικό τομέα στη ζωή σου.

Ένας άνθρωπος που παλεύει κάθε μέρα για το ΜΑΖΙ.

Που ακούει προσεχτικά ότι έχεις να πεις, ακόμη κι αν είναι χαζά, αυθόρμητα, τρελά.

Ένας άνθρωπος που σε αγαπάει με πράξεις και που εννοεί όλα όσα λέει γιατί πολύ απλά, το αποδεικνύει.

Ένας άνθρωπος που του αξίζει να δει τον καλύτερο εαυτό σου. Γιατί μόνο αυτό σου βγάζει. Τις καλύτερες πτυχές.

Εκτιμά τη ζωή και απολαμβάνει την κάθε στιγμή σας. Με μονο αντάλλαγμα να του λες αλήθειες και να ανταποδίδεις την αγάπη στον ίδιο βαθμό.

Και είναι μονόδρομος η ευτυχία. Και αξίζει σε όλους μας. Γιατί να θυμάσαι πάντα: Ότι είναι αληθινό, εκπέμπει μόνο ηρεμία. Κι αν μέχρι σήμερα σου έδειχναν πως δεν το αξίζεις, τότε δίπλα σου έχεις τον λάθος άνθρωπο