ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΤΡΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΟΥΝ!

Τα καλύτερα έρχονται πάντοτε σε αυτούς που πολλοί ίσως θα αποκαλεσουν τρελούς! 

Τους παθιασμένους με τη ζωή, αυτούς που κυνηγούν τα όνειρα και θέτουν στόχους που κάνουν πιο όμορφη τη ζωή τους. 
Αυτούς τους πεισματάρηδες που δεν παιρνουν κατάκαρδα τις αποτυχίες τους, αλλά βάζουν το μυαλό τους να σκεφτεί άλλους τρόπους για να τα καταφέρουν. 
Τα καλύτερα ποτέ δεν έρχονται σερβίρισμενα στο πιάτο. Πάντοτε υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω και εναποκειται στον κάθε ένα το πως θα αντιμετωπίσει την οποία κατάσταση. Κάπως έτσι δεν γίνεται και κάθε μέρα; 
Βλέπεις ανθρώπους που περνάνε πραγματικά δύσκολα και με κάθε ευκαιρια, ρίχνουν ένα αληθινό χαμόγελο και στον κόσμο γύρω τους. 
Είμαι συνήθως αυτοί που δεν παραπονιουνται και δεν ξεχνούν τη σημαντικοτητα της ευγνωμοσυνης. Μεγάλη υπόθεση να εκτιμάς τα όσα ζεις, για να μπορείς και να τα βελτιώνεις. 
Δεν είναι κάποιοι τυχεροί και κάποιοι άλλοι όχι! Απλά είναι αυτοί που πιστεύουν στα όνειρα και τα θέλω τους και τα κυνηγούν, καθώς και οι υπόλοιποι που τα περιμένουν όλα από τους άλλους! Η που πολύ απλά, αυτοί που για ότι τους συμβαίνει, φταίνε μόνο τα πάντα γυρω τους και όχι οι ίδιοι! 
Άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπιζεις τη ζωή σου με μικρά βήματα κάθε μέρα και ετοιμάσου να υποδεχτείς τις μεγάλες αλλαγές. ΜΠΟΡΕΙΣ!