ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΡΩ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

Σε θέλω και σε χρειάζομαι.

Κοίτα να δεις εκπλήξεις που σου επιφυλάσσει η ζωή

Εκεί που τα έχεις όλα σε τάξη και αισθάνεσαι πως είσαι πλέον κυρίαρχος των πράξεων αλλά και των σκέψεων σου, έρχεται ένας άνθρωπος σιφουνας να σου δείξει πως ειναι να αναθεωρεις

Ένας υπέροχος άνθρωπος ίσως πιο τρελός από σένα, πολύ έξυπνος και αφοσιωμένος στη δουλειά, τις περιπέτειες, την υπαρξη,  την ίδια τη ζωή

Ένας άνθρωπος σοβαρός μα και αυθόρμητος, με τόσες πολλές εμπειρίες που όμως μπροστά στο δικό σας πάθος δείχνει όπως κι εσύ να βιώνει πρωτόγνωρα αισθήματα και καταστάσεις. Και παρότι αισθάνεται λίγο να φοβάται, αυτό που ξύπνα μέσα του είναι πιο δυνατό και έντονο και γίνονται μονόδρομος τα  θέλω  που κατακλύζουν και τους δύο σε έναν έρωτα άνευ προηγουμενου.

 

Γιατί βλέπεις, ότι ονομασες έρωτα πριν από αυτόν, ήταν απλά απομίμηση του αυθεντικου.

Ένας άνθρωπος που σε ιντριγκαρει γιατί πρώτα απ όλα σέβεται τον εαυτό του και ξέρει τι αξίζει. Ένας άνθρωπο απόλυτα παθιασμένος και τρελός από έρωτα που σε αναγκάζει να δεις τις ομορφιές της ζωής με άλλη οπτική. Καλύτερη, πιο πικαντικη και απόλυτα ερωτευσιμη!

 

Τα πρωινά πλέον έχουν αλλιώτικο νόημα και το κάθε τι που εξελίσσεται στη μέρα αποκτά μεγαλύτερη αξία. Τα τραγούδια, τα όμορφα κείμενα, τα πάντα που φτάνουν στην αντίληψη σου δίνουν τον πρωταγωνιστικο ρόλο σε μια και μόνο ύπαρξη: τη δικιά του.

 

Και δεν υπάρχουν πλάνα πάρα μόνο αλήθειες που περιμένουν να τις απολαύσετε σε ένα *μαζι* που μέρα με τη μέρα γίνεται πιο δυνατό.

Γιατί βλέπεις το θέλω από το μπορω, μετριέται από τις πράξεις.

Και αυτός ο άνθρωπος, που κάθε μέρα διεκδικεί ότι δείχνει να του ανήκει, είναι ότι καλύτερο μπορούσε να σου συμβεί!