ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΛΟΦΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ

Έρχεται Σαββατοκύριακο, διανύουμε και περίεργες εποχές, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε μια απόδραση που θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τα όσα συμβαίνουν γύρω μας με αισιόδοξη ματιά.

Οι ιδιοκτήτες έφτιαξαν το Apanemia Inn με ένα στούντιο αποκλειστικά για δύο άτομα και ένα σπίτι το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και έξι άτομα. Ιδανικά και για ζευγάρια αλλά και οικογένειες, τα δύο υπέροχα αυτά μέρη, θα σε κάνουν να αισθανθείς τη φιλοξενία τους με το που θα περάσεις το κατώφλι τους. Και το μόνο σίγουρο είναι πως με όσα διανύουμε και βιώνουμε το τελευταίο διάστημα, μια απόδραση μας αξίζει και με το παραπάνω. 

Το Apanemia Inn είναι ξεχωριστό για  πολλούς λόγους. Καταρχήν αξίζει να γνωρίζεις ότι πρόκειται για ένα σπίτι 100 χρόνων, το οποίο ανακαινίστηκε με πολλή αγάπη και ανανεώθηκε πλήρης παρέχοντας όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής για μια αξέχαστη διαμονή.

Στο χώρο του, μέσα στην πορεία τόσων χρόνων, φυλάγονταν πιθάρια τα οποία θα δεις να πρωταγωνιστούν και στην επιβλητική αυλή. Και αυτό από μόνο του το κάνει αρκετά ενδιαφέρον αφού κατάφερε να συνυπάρχουν σε κάθε γωνιά το παλιό με το νέο. Άνετοι χώροι, καθαριότητα, τζάκι, Jacuzzi στην αυλή, μεγάλα κρεβάτια που θυμίζουν παλιό, καλό κινηματογράφο και επίσης θέα στον έναστρο ουρανό και τη φύση είναι μόνο μερικά από τα ατού του!

Στα συν του βάζουμε το γεγονός ότι τόσο στα δωμάτια όσο και στην εσωτερική αυλή, δόθηκε και η παραμικρή έμφαση στη λεπτομέρεια, ενώ το σκηνικό με τα πανέμορφα λουλούδια το κάνουν ακόμη πιο μοναδικό. Θα απολαύσεις τη διαμονή σου, το χωριό Λόφου, τις ομορφιές της φύσης και θα αρχίσεις τη μέρα σου δυναμικά με το πλούσιο πρωινό που προσφέρουν! 

Το Apanemia Inn, τόσο με το studio όσο και με το σπίτι, είναι η καλύτερη επιλογή για μια αξέχαστη απόδραση. Και ιδιαίτερα τώρα που το τζάκι πάει τόσο πολύ, δεν βλέπουμε καλύτερη στιγμή να οργανώσουμε την επόμενη μας κράτηση!!!

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 99 527711