ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ: ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ

Ο Άγγελος Χριστοφή με την επωνυμία Anjo Woodwork κατάφερε να ξεχωρίσει στο νησί, αναλαμβάνοντας σημαντικά projects σε σπίτια, ιατρεία και γενικότερα νέους χώρους

Πιθανόν σύντομα να μετακομίσεις στο νέο σου χώρο. Ίσως όμως αισθάνεσαι έντονα την επιθυμία για μια άμεση ανακαίνιση και ανανέωση.

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σου, ο σχεδιαστής επίπλων Άγγελος Χριστοφή του Anjo Woodwork είναι ο άνθρωπος που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο σπίτι ή το γραφείο των ονείρων σου!

Αυτό που πάντοτε δίνει μια ξεχωριστή αίσθηση σε έναν χώρο, εκτός βεβαίως από τους ανθρώπους που ζουν μέσα σε αυτόν, είναι και η αρμονικότητα στο πως όλα δένουν μεταξύ τους.

Οι γραμμές, το ύφος, οι λεπτομέρειες.

Ο Άγγελος Χριστοφή, γεννήθηκε για να σχεδιάζει έπιπλα αφού είναι ένας τομέας στον οποίο κατάφερε να ξεχωρίσει στο νησί μας. Είτε πρόκειται για την καινούρια σου κουζίνα, το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι, ακόμη και το ιατρείο ή το γραφείο σου, ο Κύπριος σχεδιαστής επίπλων, θα σου δώσει καλύτερο αποτέλεσμα και από αυτό που έχεις φανταστεί! (Εγγυημένο, αφού το έχουμε ζήσει).

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ