3 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΩΣΕΙΣ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ

Και ένα και βασικό που δεν πρέπει να κάνεις αυτή την post-orgasm φάση

Δεν υπάρχει τίποτα πιο άβολο και αμήχανο όταν μετά το σεξ δεν έχεις να πεις και να κάνεις τίποτα απολύτως με τον άλλο. Όσο καλό κι αν είναι το σεξ μεταξύ σας, κάποια στιγμή θα τελειώσει κι εκεί θα πρέπει κάπως αλλιώς να μπορέσετε να επικοινωνήσετε, διαφορετικά κάποια στιγμή η σχέση θα έρθει σε αδιέξοδο. Η χημεία που έχετε στο κρεβάτι δεν αρκεί, χρειάζεται και να περνάτε καλά μετά τους οργασμούς σας. Επομένως, what’s next; Αρχικά ξεχάστε τον ύπνο, με αυτόν οπωσδήποτε δε θα επικοινωνήσετε.

 

Βάλτε να δείτε μια ωραία ταινία που θα αρέσει και στους δυο στο Netflix. Kάποιοι λένε ότι το Netflix και η σοκολάτα έχουν αντικαταστήσει το σεξ. Εμείς λέμε πως το Netflix και η ροζ σοκολάτα συγκεκριμένα είναι το τέλειο chill out για το post orgasm διάστημα. Με το να παρακολουθήσετε μια ταινία θα μιλήσετε, θα γελάσετε, θα συγκινηθείτε, θα ανταλλάξετε ιδέες και σχόλια και με αυτό τον τρόπο θα έρθετε πιο κοντά. Netflix and Chill” λοιπόν.

Μαγειρέψτε μαζί. Προσοχή, δεν λέμε μόνο φάτε, που μπορεί να μεταφραστεί άνετα στο παραγγείλτε κάτι online, αλλά σηκωθείτε, πηγαίνετε στην κουζίνα, αλλάξτε δηλαδή χώρο και μπείτε στη διαδικασία να εκτελέσετε μαζί μια συνταγή: Eίναι διασκεδαστικό και θα περάσετε πραγματικά καλά κάνοντάς το, ενώ στο τέλος θα απολαύσετε και το δείπνο σας. Μην ξεχνάτε, ο έρωτας περνάει από το στομάχι.

Παίξτε. Είτε αυτό είναι ένα παιχνίδι στο playstation είτε ένα πονηρό παιχνίδι με κάρτες η ουσία είναι πως θα αφιερώσετε χρόνο στην ψυχαγωγία σας. Αν και οι δυο είστε ανταγωνιστικοί τότε το πιθανότερο είναι να πορωθείτε και να μην ξεκολλάτε από την κονσόλα – τι πιο cool από το να είσαι το άτομο που παίζει playstation το αγόρι σου- ενώ αν παίξετε ένα επιτραπέζιο το πιθανότερο είναι να ξεκαρδιστείτε στα γέλια και να περάσετε τέλεια.

Τι να μην κάνετε; Θεωρούμε πως ξέρετε το αυτονόητο: Να μην ξεκινήσει μεταξύ σας μια συζήτηση που να αφορά α) Τις επιδόσεις σας στο σεξ β) Τα συναισθήματά σας και γ) Το μέλλον. Ψυχραιμία, μόλις πριν μισό λεπτό είχατε έναν οργασμό ο καθένας ή ακόμα καλύτερα ταυτόχρονα, είναι fail να ακουστεί η ερώτηση “Πότε θα γνωρίσω τους δικούς σου;”. Kρατήστε όλες αυτές τις συζητήσεις για κάποια άλλη φορά.

 

Πηγή: https://www.marieclaire.gr/