Ο ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΩΡΑ

Ο παραδοσιακός τραχανάς γίνεται βιολογική βρεφική και παιδική τροφή.

Μια καινοτομία της FREZYDERM που φέρνει μαζί την παράδοση με τη σύγχρονη εποχή!

Γεύσεις και αρώματα που μας ταξιδεύουν στις ρίζες μας. Ο παραδοσιακός τραχανάς που με τόσο μεράκι έφτιαχναν οι γιαγιάδες και οι μαμάδες μας προσφέροντας θαλπωρή και ζεστασιά, επανασυστήνεται στην πιο εξελιγμένη εκδοχή της.

 

Μία ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή σε όλους, ο τραχανάς αποτελεί αναμφίβολα το ιδανικό comfort food όταν έχουμε ανάγκη να γίνουμε και πάλι παιδιά και να φροντίσουμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας.

Θέλοντας  να διατηρήσει την παράδοση και να την μεταφέρει στις επόμενες γενιές, η εταιρεία Frezyderm καινοτομεί για ακόμα μία φορά, παρουσιάζοντας τον παραδοσιακό τραχανά σε μία πιο εξελιγμένη και βελτιωμένη εκδοχή. Μέσω της σειράς «Frezylac Τραχαχανάκης», η Frezyderm επανασχεδιάζει τον παραδοσιακό τραχανά ως βιολογική βρεφική διατροφή για βρέφη από 6 μηνών, ιδανική και για παιδιά και ενήλικες!

 

Υλοποιώντας μια τρελή ιδέα, η Frezyderm για πρώτη φορά, ενσωματώνει βιολογικό γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας και βιολογικά λαχανικά στους κόκκους βιολογικού σιταριού ολικής άλεσης, ήδη από τη διαδικασία του ζυμώματος, δημιουργώντας έναν τραχανά με υψηλή διατροφική αξία και ισορροπημένο προφίλ λιπιδίων που το καθιστούν ιδανικό γεύμα για όλη την οικογένεια!

 

Όλα τα προϊόντα της «Frezylac Τραχαχανάκης» περιέχουν στη σύνθεσή τους

μόνο συστατικά βιολογικής προέλευσης, ενώ κάθε κόκκος τους περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, πρωτεΐνες και μη επεξεργασμένους υδατάνθρακες

 

Η σειρά «Frezylac Τραχαχανάκης» αποτελείται από 2 μοναδικές γεύσεις που έρχονται να ενώσουν το παρελθόν με το παρόν και να εντάξουν μία επιλογή υψηλής διατροφικής αξίας σε κάθε οικογενειακό τραπέζι! Δοκιμάστε το «Frezylac Τραχαχανάκης, Τραχανάς με Γάλα Κατσίκας» και το «Frezylac Τραχαχανάκης, Τραχανάς με Λαχανικά» και αναβιώστε ξανά εκείνες τις ξεχωριστές παιδικές αναμνήσεις ή δημιουργείστε  καινούργιες.

 

*Το προϊόν ενδέχεται να περιέχει ίχνη γάλακτος και επομένως δεν συστήνεται η κατανάλωσή του σε περιπτώσεις αλλεργίας στο γάλα

 

* Το προϊόν παράγεται σε μονάδα που διαχειρίζεται δημητριακά που περιέχουν γλουτένη (σιτάρι,σίκαλη, κριθάρι, βρώμη, σιμιγδάλι), γάλα, αυγά, σόγια (GMO free), ξηρούς καρπούς, αραχίδες, ψάρια, καρκινοειδή, σέλινο, σησάμι και παράγωγα αυτών.

 

Περιέχουν γλουτένη

Χωρίς συντηρητικά, αλάτι, ζάχαρη, αυγά, οσμή