ΞΕΦΩΤΟ: ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ ΤΟΥ;

Αρχίζοντας από το χώρο του, το Ξέφωτο στο Ζύγι, ιδιαίτερα η αυλή η οποία είναι ανοιχτή και τους μήνες του χειμώνα, θυμίζει ελληνικό νησί.

 

Η διακόσμηση, το πάτωμα, οι μπλε καρέκλες, όλα σε βάζουν σε διάθεση να αφήσεις στην άκρη ό,τι σε απασχολεί και να απολαύσεις τα πάντα που έχει να σου προσφέρει.

Σε καθημερινή βάση, οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας Γιώργος και Γεωργία, επιλέγουν οι ίδιοι τα ολόφρεσκα ψάρια που θα σερβίρουν στον κόσμο τους. Κάτι για το οποίο έχουν αυστηρά κριτήρια και το αποτέλεσμα βεβαίως το απολαμβάνει ο κάθε ένας στο πιάτο του. Και όταν λέμε ολόφρεσκα ψάρια, το εννοούμε!

 

Στο Ξέφωτο, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε ότι κι αν αγαπά να απολαμβάνει ο πελάτης όπως βλάχο, λαυράκι, τσιπούρα, μπαρμπούνι, χταπόδι το οποίο είναι τόσο μαλακό, καλαμάρι και τόσα άλλα.

Εάν επιλέξετε μεζέδες, αξίζει να γνωρίζετε πως σε κάθε περίπτωση, δεν τσιγκουνεύονται καθόλου τις ποσότητες τους, το αντίθετο. Χορταίνουν όλοι ποιοτικό φαγητό και με το παραπάνω.

Την ίδια στιγμή, διαθέτουν επιλογές σε κρασί, κυρίως από Κύπρο και βεβαίως ούζο. Εάν σκεφτόσασταν για την επόμενη σας εξόρμηση και εάν λιγουρεύεστε ολόφρεσκο ψάρι, τότε αξίζει να τους δοκιμάσετε στο Ξέφωτο.

Για κρατήσεις: 24 332378