8 ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;

Καμιά φορά, εκεί που μένετε ξάγρυπνη απ’ το ροχαλητό, ίσως να αναπολείτε την εποχή που πιστεύατε ότι ο «κύριος τέλειος» είναι αληθινός και θα μπορούσατε να είστε εσείς η γυναίκα της ζωής του. Κι όμως, ενώ εσείς νομίζετε ότι ο τέλειος σύζυγος είναι απλώς μια χίμαιρα ή ένας φανταστικός χαρακτήρας σε ρομαντική κομεντί, δεν είναι απίθανο εκείνος να υπάρχει και μάλιστα, να κοιμάται ακριβώς δίπλα σας. Αγνοήστε, λοιπόν, τον «θόρυβο» και αναρωτηθείτε αν ο σύζυγός σας πληροί αυτές τις 8 προϋποθέσεις – ή, έστω, τις περισσότερες από αυτές.

Χαίρεται να περνά τον χρόνο του μαζί σας

Κακά τα ψέματα! Είναι κοινός τόπος ότι οι άντρες δεν πετούν και τη σκούφια τους για να κάνουν πράγματα μαζί με τις γυναίκες τους.

 

Αν ο δικός σας δε βλέπει την ώρα να γυρίσει απ’ τη δουλειά ή τα χόμπι του για να περάσει τον χρόνο του μαζί σας και να χαλαρώσετε παρέα, τότε μάλλον έχετε κάνει μια εξαιρετική επιλογή και πρέπει να είστε περήφανες για τον εαυτό σας.

 

Σας στηρίζει σε όλα

Καμιά φορά εμείς οι γυναίκες έχουμε ιδέες που στους άντρες μας ακούγονται κάπως τρελές και αδυνατούν να δείξουν την κατανόηση που θα θέλαμε.

 

Αν ο σύζυγός σας ακούει προσεκτικά ό,τι του λέτε και σας υποστηρίζει ακόμη και όταν δεν συνερίζεται απόλυτα τη σοβαρότητα αυτού που έχετε στο μυαλό σας, τα μάτια σας δεκατέσσερα μην τυχόν και τον χάσετε.

 

Αναγνωρίζει πάντα τα λάθη του

Οι άντρες είναι εγωιστές και επίμονα όντα που, παρ’ ότι κάνουν συχνά χοντράδες, αρνούνται πεισματικά να τις παραδεχτούν και να υποσχεθούν ότι δεν θα τις επαναλάβουν.

Αν ο δικός σας αναγνωρίζει τις παραλείψεις και τα λάθη του, όσες φορές και αν τα επαναλάβει, τότε πρόκειται για σπάνιο δείγμα. Αν κάποια από αυτά τα διορθώνει κιόλας, κρατήστε τον καλά να μη σας φύγει.

Σας προστατεύει και σκέφτεται το καλό σας

Τι τον θέλουμε τον άνθρωπό μας, αν όχι για να είναι πάντα δίπλα μας και να μας προσέχει σε κάθε βήμα μας.

 

Αν ο σύζυγός σας είναι προστατευτικός, σας συμβουλεύει και βλέπει πάντα μπροστά ώστε να μην πληγωθείτε πότε και να πέφτετε πάντα στα μαλακά, τότε έχετε τον άντρα που ψάχνουμε όλες μας και πρέπει να νιώθετε πολύ τυχερές.

 

Κρατάει τα παιδιά όποτε θελήσετε

Οι εποχές έχουν αλλάξει, αλλά και πάλι δεν είναι εύκολο για έναν άντρα να αντικαταστήσει επάξια και χωρίς να βαρυγκομά τη γυναίκα του σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά.

 

Αν ο σύντροφός σας, όχι μόνο προσφέρεται να κρατήσει τα παιδιά, αλλά ξέρει να κάνει ό,τι χρειάζεται και περνάει και τέλεια μαζί τους, τότε μιλάμε για έναν μπαμπά πρότυπο. Κοντολογίς, είναι σαν να σας έπεσε ο πρώτος αριθμός του λαχείου.

Μαγειρεύει τα πιο σέξι φαγητά

Η καθημερινότητα κάνει την μαγειρική υπόθεση ρουτίνας για τις γυναίκες, οπότε ένας άντρας που μαγειρεύει για μας κάνει το φαγητό και πάλι ενδιαφέρον.

 

Αν ο άντρας σας φοράει πότε πότε την ποδιά του για να ετοιμάσει ένα εξαιρετικό γεύμα είτε για τους δυο σας είτε για όλη την οικογένεια, τότε έχετε χτυπήσει φλέβα χρυσού και πρέπει να τον πάτε αμέσως στην τράπεζα μη σας τον κλέψουν.

Ξέρει όλα τα εργαλεία με το όνομά τους

Οι γυναίκες ξέρουμε να κρατάμε τα σπίτια μας μια χαρά, αλλά όσο νοικοκυρές και αν είμαστε υπάρχουν και πιο βαριές δουλειές που απαιτούν άλλου είδους γνώσεις.

 

Αν ο σύζυγος είναι από εκείνους που ξέρουν τη διαφορά του παπαγάλου από τον κάβουρα και του γερμανικού από το γαλλικό κλειδί, τότε μπορείτε να βασίζεστε πάνω του για κάθε επισκευή ή μερεμέτι και να τον απολαμβάνετε χωρίς ενοχές την ώρα που δουλεύει.

 

Σας εκπλήσσει ακόμη στο κρεβάτι

Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, λένε, επειδή με τα χρόνια δύο σύζυγοι μαθαίνουν ό ένας τον άλλον και δεν υπάρχει τίποτα το καινούργιο να αναζωπυρώσει το πάθος.

 

Αν ο άνθρωπός σας δε σταματά να σας αιφνιδιάζει ευχάριστα στην κρεβατοκάμαρα και φροντίζει να κρατά το ενδιαφέρον σας ζωντανό όσο κουρασμένος και αν είναι, τότε εσείς δεν έχετε άντρα, έχετε θησαυρό και πρέπει να τον προσέχετε σαν τα μάτια σας!

Πηγή: https://www.mama365.gr/