8 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΕΞ

Διάβασε οχτώ πράγματα που πολλοί επιλέγουν αντί για σεξ.

 

  1. Ύπνος

Μία έρευνε έδειξε ότι το 12% των ανθρώπων θα προτιμούσαν έναν καλό ύπνο από το σεξ. Μερικές φορές πραγματικά είσαι

τόσο κουρασμένη που το μόνο που θέλεις είναι να κοιμηθείς. True story!

 

  1. Κινητά τηλέφωνα

Σύμφωνα με έρευνα οι Αμερικάνοι είναι επισήμως περισσότερο εξαρτημένοι από τα iphones τους από ότι από τις σεξουαλικές τους επιθυμίες. Το 33% των ανθρώπων που συμμετείχαν σε σχετική έρευνα είπαν ότι θα προτιμούσαν να μην κάνουν σεξ για μία εβδομάδα από το να μην είχαν κινητό για μία εβδομάδα.

 

  1. Κομπλιμέντα

Έρευνα του 2011 έδεξε ότι άντρες και γυναίκες που βρίσκονται στα 20 τους θα προτιμούσαν μερικά καλά κομπλιμέντα που θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους από το να κάνουν σεξ.

  1. Μπέικον

Μπορεί το μπέικον να είναι πεντανόστιμο – ειδικά όταν είναι ξεροψημένο – αλλά αξίζει να χαραμίσεις το σεξ με τον σύντροφό σου γι’αυτό; Σύμφωνα με καναδική έρευνα το 43% των ανθρώπων που συμμετείχαν θα το έκαναν.

 

  1. Γενικότερα το φαγητό

Το 39% των ελεύθερων γυναικών, σύμφωνα με σχετική έρευνα, θα προτιμούσε να μην κάνει σεξ για ένα χρόνο παρά να στερηθεί το αγαπημένο του φαγητό.

 

  1. Μία πιο ελαφριά τσάντα

Σε έρευνα που έγινε όπου δινόταν η επιλογή σε φοιτητές να ζήσουν χωρίς σεξ για ένα χρόνο ή να έχουν μία πιο ελαφριά τσάντα, το 25% αυτών επέλεξε την ελαφρύτερη τσάντα.

 

  1. Ίντερνετ

Το 46% των γυναικών είναι διατεθειμένες να μην κάνουν σεξ για δύο εβδομάδες παρά να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ. Όσο για τους άντρες, μόνο το 30% αυτών έκανε την ίδια επιλογή.

 

  1. Νιάτα

Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που θα αντάλλασαν το σεξ με το να ξαναγίνουν νέοι. Το 21% όμως των γυναικών που συμμετείχε σε σχετική έρευνα είπε πως θα άφηνε το σεξ για έναν ολόκληρο χρόνο αν μπορούσε με αυτό τον τρόπο να καθυστερήσει τη φυσική διαδικασία των γηρατιών.

Πηγή: https://www.faysbook.gr/