CELESTYAL, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΦΕΣ

Με καφέ αρχίζουμε δυναμικά τη μέρα μας. Με καφέ μοιραζόμαστε τα νέα μας και με το αγαπημένο μας ρόφημα, ζούμε τις πιο όμορφες μας στιγμές μας! 

Γνωρίζοντας αυτό, οι υπεύθυνοι της Celestyal, μας έχουν κάποια πολύ καλά νέα.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ (1 Οκτωβρίου), η Celestyal ανακοίνωσε την επέκταση του καφέ «Café Nation». Ο χώρος, ο οποίος είναι ήδη διαθέσιμος στο Celestyal Discovery με χωρητικότητα 1266 επιβατών, θα προσφέρεται τώρα και στο Celestyal Journey με χωρητικότητα 1260 επιβατών, ενόψει της εναρκτήριας σεζόν στον Αραβικό Κόλπο, η οποία θα ξεκινήσει στα τέλη Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους.

Στο Café Nation, που λειτουργεί σε συνεργασία με τη γνωστή μάρκα καφέ illy, προσφέρονται περισσότερα από 90 ειδικά ροφήματα, ενώ οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν τις παραγγελίες τους, όπως επιθυμούν. Το μενού περιλαμβάνει μια επιλογή από ζεστούς καφέδες που ετοιμάζει ο barista, τσάι με βότανα, κρεμώδη ζεστή σοκολάτα και frappuchino, παγωμένους καφέδες και τσάι, καθώς και cold brew καφέ. Οι επιβάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν ανάμεσα σε επτά διαφορετικές ποικιλίες καφέ, που συμπεριλαμβάνουν πέντε μονοποικιλιακά, υψηλής ποιότητας  χαρμάνια ή ντεκαφεϊνέ.