STRADIVARIUS: Η ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟΥ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ

Η Stradivarius λανσάρει μια συλλογή αξεσουάρ σε συνεργασία με την Ιρανή σχεδιάστρια Safu Seghatoleslami, δημιουργό του brand SafSafu.

Διασημότητες όπως η Dua Lipa, η Olivia Rodrigo, η Leandra Medine, ακόμη και η Rosalía, έχουν ήδη φορέσει μερικά από τα εκλεκτικά κομμάτια του brand.

 

Η SafSafu x Stradivarius είναι μια capsule συλλογή που αποτελείται από κοσμήματα που αφηγούνται ιστορίες που αναφέρονται σε ένα σύμπαν όπου το cowby style συναντά αυτό της κοκέτας. Μια επιλογή σχεδιασμένη από τέσσερα χέρια που αποφεύγει τον μινιμαλισμό και εμπνέεται από τις πόλεις ίδρυσης των δύο brands: Παρίσι και Βαρκελώνη.

Το χρώμα και η ζωντάνια είναι μερικά από τα κύρια σημεία αυτής της συνεργασίας, η οποία ανακτά τον συμβολισμό, τόσο στην τάση για αυτή τη σεζόν, και επαναφέρει ορισμένα στοιχεία όπως κλειδιά, αστέρια, καρδίες, καουμπόικα καπέλα και τριαντάφυλλα, καθιστώντας τα πρωταγωνιστές κάθε σχεδίου.

 

Η συλλογή αποτελείτε από 15 κομμάτια γεμάτα προσωπικότητα. Από σκουλαρίκια που φοριούνται στο ένα αυτί, μέχρι δαχτυλίδια, μενταγιόν και φουλάρια με σχέδια. Όλα έχουν ξεχωριστή συσκευασία και μπορούν να φορεθούν μαζί ή και χωριστά.