ΑΓΓΕΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: Η PILATES INSTRUCTOR ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Δεν θα πούμε ότι δεν αγαπάμε τη γυμναστική, γιατί είναι κάτι που υπάρχει στη ζωή μας συστηματικά τα τελευταία χρόνια.

Παρόλα αυτά, τους τελευταίους μήνες δώσαμε ψήφο εμπιστοσύνης στο Pilates. Και αυτά τα 45 λεπτά, δύο φορές τη βδομάδα, έχουν αλλάξει προς το καλύτερο την κάθε μέρα μας, το σώμα, την ευλυγισία, τη διάθεση μας.  

 

Σε αυτό βεβαίως, συμβάλλει και η Pilates Instructor μας, αφού με την καθοδήγηση της, βλέπουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Η Αγγέλα Ευαγγέλου, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη μία από τις καταξιωμένες Pilates Instructor που βρίσκονται στο νησί μας. Κατανοεί τις ανάγκες του σώματος και προσαρμόζει τις ασκήσεις με τρόπο που βελτιώνουν την ευλυγισία, τη στάση και τη συνολική φυσική κατάσταση.

 

Αυτό που κάνει τη διδασκαλία της ξεχωριστή είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια και η προσωπική φροντίδα που δείχνει σε κάθε ενδιαφερομένη.

 

Η μέθοδος της, στηρίζεται στις θεμελιώδεις αρχές του Pilates, όπως η ευθυγράμμιση του σώματος, η αναπνοή, η ισορροπία και η ενδυνάμωση του πυρήνα. Με προγράμματα που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τα επίπεδα κάθε γυναίκας, προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση που συνδυάζει την σωματική και πνευματική ευεξία.

 

Με αφοσίωση και πάθος για το Pilates, δημιούργησε ένα ωραίο περιβάλλον στο χώρο του NM FITCAMP, όπου αισθάνεσαι αμέσως ασφάλεια, υποστήριξη αλλά και κίνητρο για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση.