LA CALMA SPA: ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ BEAUTY EVENT ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ!

Το αγαπημένο κέντρο ευεξίας και ομορφιάς LA CALMA SPA, ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα ξεχωριστό Beauty Event με την ονομασία GLOW EVENT, το Νοέμβριο!

Με σκοπό να αναδείξει τις πιο καινοτόμες θεραπείες και προϊόντα ομορφιάς, είναι μια μοναδική ευκαιρία να επισκεφτούμε το χώρο του La Calma Spa και να ενημερωθούμε από κοντά τα νέα trends στον τομέα της περιποίησης.

 

Τι να περιμένετε;

Παρουσιάσεις από κορυφαίους ειδικούς ομορφιάς από την Apalis Biomedical:

Ειδικοί από τον χώρο της αισθητικής και της δερματολογίας θα σας καθοδηγήσουν μέσα από τις τελευταίες τάσεις, εξοπλισμό και τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες προσώπου και σώματος.

Live Δοκιμές Θεραπειών: ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΡΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανές εφαρμογές κορυφαίων θεραπειών, καθώς και να συμμετάσχετε σε workshops με εξατομικευμένες συμβουλές από τους ειδικούς.

Εκπτώσεις και Προσφορές: Μόνο για την ημέρα του event, το LA CALMA SPA θα προσφέρει ειδικά πακέτα προσφορών σε δημοφιλείς θεραπείες και προϊόντα

Νέα προϊόντα

Το Beauty Event του LA CALMA SPA είναι ανοιχτό για το κοινό και αποτελεί την ιδανική αφορμή για να χαρίσετε στον εαυτό σας την απόλυτη εμπειρία ανανέωσης και χαλάρωσης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, γι΄αυτό οργανώστε έγκαιρα το ραντεβού σας.

 

Σημειώστε την ημερομηνία:

Το event θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου

 

Ανακαλύψτε τη μαγεία της ομορφιάς και χαρίστε στον εαυτό σας τη φροντίδα που του αξίζει, στο LA CALMA SPA!