ΣΤΕΦΑΝΗ ΣΟΛΩΝΟΣ: “ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΝΕΑ ΜΑΜΑ”

Τα τελευταία περίπου 2 χρόνια, είδε τη ζωή της να αλλάζει και να παίρνει τον άξιο τίτλο της «μητέρας».

Ίσως τον πιο δύσκολο μα συνάμα και όμορφο ρόλο στη ζωή κάθε γυναίκας. Εκεί που ολοκληρωτικά το εγώ γίνεται «εσύ». 

 

Μια μαμά, βρίσκεται σε εγρήγορση 24 ώρες. «Χάνει» τον ύπνο της, αλλάζουν οι προτεραιότητες της, βλέπει τη ζωή με άλλα μάτια, μέσα από τα μάτια πλέον και του παιδιού της. Και κάνει τα πάντα, για να ξέρει πως το μωρό της είναι καλά.

 

Το Dolce, κάνει φόρο τιμής σε κάθε νέα μανούλα ανάμεσα μας. Γιατί είναι σημαντικό, μέσα στις τόσες πολλές υποχρεώσεις, μέσα από το ξενύχτι, μέσα από τις ανάγκες που έχουν τα παιδιά μας μέχρι να μεγαλώσουν, να μην μας αμελούμε και να μην μας ξεχνούμε.

 

Εύκολο να το λέμε, σωστά; Και όμως, μπορεί να γίνει. Με το να σε αγαπάς καταρχάς και να κάνεις κάθε μέρα, μικρά βήματα για να το πετυχαίνεις.

 

To Dolce, επικοινώνησε με την influencer Στέφανη Σόλωνος, για να μοιραστεί μαζί μας τη δική της εμπειρία ως μαμά και τον τρόπο που η ίδια φροντίζει να προλαβαίνει όσα περισσότερα μπορεί μέσα στην απαιτητική της μέρα, χωρίς να παραμελεί τον εαυτό της.

 

«ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ»

 

«Σαν μανούλα προσπαθώ να τα προλάβω όλα και να μην με αμελώ, όπως όλες νομίζω, η κάθε μια σε διαφορετικό βαθμό και ρυθμό. Το σημαντικό είναι η κάθε μητέρα να νιώθει ωραία με τον εαυτό της, ώστε να μεγαλώνει όμορφα μαζί με τα παιδιά της. Ειναι οκ να είσαι κουρασμένη και είναι οκ να μην είναι όλα τέλεια πάντα. Μην αμελείς τον εαυτό σου και επέτρεψε του να κάνει πράγματα που αγαπά. Μπορεί να είναι ένας καφές με τις φίλες σου, το να πας στο γυμναστήριο, μία βόλτα στα μαγαζιά η το πιο απλό ένα skincare στο σπίτι το οποίο εμένα προσωπικά πάντα με ανανεώνει»!