ΜΑΚΡΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ: ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΛΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Όταν μιλάμε για όμορφα, πλούσια, μακριά μαλλιά, έρχονται αμέσως στο μυαλό μας, τα όμορφα χτενίσματα, η αλογοουρά, η αυτοπεποίθηση που η κάθε γυναίκα αισθάνεται.

Το μήκος των μαλλιών μας αλλά και το πως μπορούμε να τα διατηρούμε υγιή, χωρίς να σπάνε, είναι συχνά κάτι που απασχολεί εμάς τις γυναίκες.

Γι΄αυτό και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας το μυστικό μας για το πώς καταφέρνουμε να μακραίνουμε τα μαλλιά μας, διατηρώντας τα πάντοτε υγιή.

 

ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Η καθημερινή περιποίηση των μαλλιών, έχει μέγιστη σημασία. Και ανακαλύψαμε δύο προϊόντα που πραγματικά κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Και ναι, τα χρησιμοποιούμε εδώ και χρόνια στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών μας, χωρίς να τα αλλάζουμε.

 

Ας τα δούμε όμως μαζί:

OROFLUIDO ELIXIR

Όπως το λέει και το όνομα του, είναι ελιξίριο για τα μαλλιά μας. Με συνδυασμό τριών οργανικών φυσικών ελαίων, δημιουργούν ένα κοκτέιλ «booster» για τα μαλλιά μας, χαρίζοντας τις θαυματουργές ιδιότητες και το μεθυστικό τους άρωμα!

Τι χαρακτηρίζει το Orofluido Elixir;

Η απαλή υφή του, το γεγονός ότι δεν λαδώνει τα μαλλιά ενώ το γεγονός πως μπορείτε να το περάσετε στο μήκος και στις άκριες είτε είναι στεγνά, νωπά ή και χτενισμένα τα μαλλιά σας. Η καθημερινή, συστηματική του χρήση, χαρίζει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μέσα στα συν του, προσθέτουμε και τη λάμψη που χαρίζει.

Λίγα λόγια για τα έλαια του Orofluido Elixir:

Argan Oil: Φημισμένο σε όλο τον κόσμο και πολυβραβευμένο. Είναι πλούσιο σε Βιταμίνη Ε και βασικά λιπαρά οξέα. Το αποτέλεσμα; Ενδυναμώνει την τρίχα και τους χαρίζει απαλή, μεταξένια υφή.

Cyperus Oil: Αποτελούσε ένα από τα μυστικά ομορφιάς της Κλεοπάτρας. Και όλοι έχουμε στο μυαλό μας, τα πόσα έχουν γραφτεί για την εξωτερική της εμφάνιση.

 

Linseed Οil: Σφραγίζει την τρίχα, αφήνει τα μαλλιά λεία, μια υπέροχη λάμψη!

 

ΒΟΥΡΤΣΑ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΚΕΦΑΛΗΣ

Το μασάζ κεφαλής είναι μια απλή αλλά αποτελεσματική τεχνική που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην ανάπτυξη των μαλλιών, προάγοντας την υγεία του τριχωτού της κεφαλής. Και αυτή η βούρτσα, μας βοηθά για να πετύχουμε άψογα αποτελέσματα.

Μπορείτε να την εφαρμόζετε, απλώνοντας το σαμπουάν σας και κάνετε κυκλικές κινήσεις. Έξτρα μπόνους, το γεγονός ότι μπορείτε να κάνετε μασάζ και στο σώμα.

Μερικά από τα οφέλη:

  1. Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος
  2. Ενίσχυση των θυλάκων της τρίχας
  3. Μείωση του στρες
  4. Διέγερση παραγωγής φυσικών ελαίων
  5. Απομάκρυνση νεκρών κυττάρων