4 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ

Μπορεί να σου έχει περάσει ως ιδέα από το μυαλό, πιθανόν να έχεις παρατηρήσει κάποιες συμπεριφορές και τριγυρίζει στο μυαλό σου η ιδέα πως άνθρωποι που είναι κοντά σου, ίσως να ζηλεύουν τις προσπάθειες αλλά και τους κόπους σου.

Συνήθως οι άνθρωποι, τείνουν να βλέπουν το αποτέλεσμα και όχι τις προσπάθειες αλλά και τις θυσίες, πίσω από κάποιο επίτευγμα και επιτυχία. Και έτσι, συχνά θα σε αποκαλέσουν «τυχερό/ή,» θα σχολιάσουν πως «μια χαρά είσαι εσύ, τι προβλήματα έχεις» και άλλα τέτοια.

 

Κανείς δεν θα κάνει τον κόπο και την προσπάθεια να σκεφτεί το χρόνο που αφιέρωσες, τις θυσίες, τα ξενύχτια, το άγχος, τις αποτυχίες μέχρι να φτάσεις στο σημείο που βρίσκεσαι τώρα.

Ποια είναι όμως τα σημάδια που μαρτυρούν ότι κάποιος ζηλεύει;

 

  1. ΕΝΤΟΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ

Ιδιαίτερα στα λάθη σας. Εάν κάποιος άνθρωπος ψάχνει να βρει ψεγάδια σε εσάς χωρίς η κριτική του να είναι καλοπροαίρετη, τότε, κάτι συμβαίνει.

  1. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Εάν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στρέφει συνεχώς το βλέμμα του κάπου αλλού, τότε πιθανότατα να συμβαίνει γιατί φοβάται μην αποκαλυφθεί.

  1. ΜΙΛΑ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ

Σε αυτή την περίπτωση, προσπαθεί να σας αποδείξει κάτι.

  1. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΟΤΙ ΠΕΙΤΕ

Εάν αντί να υποστηρίζει τα θέλω και τις επιθυμίες σου, του φαίνονται αστεία, τα υποτιμά και είναι γενικότερα αρνητικός, είναι γιατί ίσως να βλέπει το καλό που σας έρχεται και προσπαθεί με κάθε τρόπο να σας αλλάξει πορεία.

 

Το θέμα είναι, πόσο σημαντικός είναι αυτός ο άνθρωπος για σένα και πόσο καθοριστικό ρόλο έχει στη ζωή σου. Για να ξέρεις εάν αξίζει να τον χειριστείς και πώς, ή εάν είναι καλύτερο να τον αφήσεις έξω από τη ζωή σου.