EXEIΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΨΥΧΡΗ & ΜΟΥΤΡΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ;

Το φιλί, το χάδι, η ένωση δύο σωμάτων πρέπει και επιβάλλεται να είναι και να διατηρείται πάντοτε σε υψηλές θερμοκρασίες.

Να καίγονται τα χείλη σου κάθε φορά που τη φιλάς, να παίρνει φωτιά το κορμί σου όταν τα χείλη της ξεκινούν να γράφουν χιλιόμετρα στο λαιμό σου κι απ’ εκεί πιο κάτω… κι ακόμα πιο κάτω.

 

Τι γίνεται, όμως, αν έχεις μπλέξει με μία παγοκολώνα… Θα μου πεις, γυναίκα είναι κι αυτή, αλλά μέχρι πόσο θα επιτρέπεις στον εαυτό σου να στερείται το πάθος, τη ζεστασιά και την εκρηκτική ένωση με μία άλλη… θερμόαιμη, χαδιάρα, ναζιάρα! Αν στις προσωπικές σας στιγμές δεν σε πλησιάζει για να χωθεί στην αγκαλιά σου σαν γατούλα, αν δεν σου ψιθυρίζει τρελά ερωτόλογα στο αυτί… πόσο μακριά, πιστεύεις, ότι μπορεί να πάει αυτή η βαλίτσα… Είδες μόνο την εμφάνισή της, σου άρεσε πολύ και αυτό ήταν! Σκέφτηκες ότι για να είναι ωραία κοπέλα, πάει να πει ότι θα κάνει και ονειρικό κρεβάτι μαζί μου… Για να την κοιτάνε όλοι, πάει να πει ότι θα έχω μόνο παθιασμένες και μελένιες προσωπικές στιγμές μαζί της.

 

Έκανες λάθος. Κοίταξες μόνο την εμφάνιση και άφησες τα ουσιώδη σε δεύτερη ή και τρίτη μοίρα. Δεν ήσουν ξεκάθαρος από την αρχή. Έπρεπε να της είχε τονίσει ότι εσύ δίνεις μεγάλη έως και τεράστια έμφαση στο ερωτικό κομμάτι. Αν δεν σε κάνει να νιώθεις άνδρας και αν δεν καίει κάθε κύτταρο του κορμιού σου, τότε δεν μπορεί να κάνει σχέση μαζί σου, σε καμία περίπτωση. Είχες δώσει έκπτωση από την αρχή και πήρες παγάκια ένα συν ένα δωρεάν. Τώρα, απορώ γιατί την αποκαλείς ψυχρή…

 

Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά έχεις κι άλλα παράπονα. Λες συνεχώς ότι δείχνει μουτρωμένη είτε στέκεται είτε κάθεται, είτε περπατά… Πριν πάρει τον τίτλο της συντρόφου σου, δεν το είχες προσέξει; Δεν νομίζω να ήταν μέσα στη γλύκα και τα χαμόγελα και ξαφνικά να ήρθε ένα μουντό σύννεφο και κάθισε επάνω στο κεφάλι της. Το είχες προσέξει κι αυτό από την αρχή, αλλά το παρέβλεψες. Έκανες άλλη μία έκπτωση, άρα δικαίως πήρες και δεύτερο πακέτο παγάκια ένα συν ένα δωρεάν.

 

Κάνετε έρωτα και αυτή απλά υπάρχει στο κρεβάτι. Δεν αισθάνεσαι τα χέρια της να γρατζουνάνε ξεδιάντροπα την πλάτη σου, δεν νιώθεις τα χείλη της να θέλουν να γευτούν κάθε σημείο του σώματός σου, δεν ανεβοκατεβαίνει στο σώμα σου και δεν σε στριφογυρίζει στα σεντόνια… σ’ ένα απόλυτα ερωτικό “χορό”! Μην νομίζεις… Ένα είδος “πάλης” είναι και η ερωτική συνεύρεση! Δυο σώματα που προσπαθεί το ένα να χορτάσει το άλλο με υπερβολικές δόσεις ηδονής.

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που είπες ότι βαριέσαι να την πλησιάσεις, γιατί θα είναι απλά ο αποδέκτης… Νιώθεις ότι δεν σου δίνει κάτι, δεν απογειώνει το σώμα σου και δεν ερωτοτροπεί με την ψυχή σου. Φοβάσαι να δώσεις ένα τέλος σε αυτή τη σχέση, γιατί λυπάσαι στην ιδέα ότι θα νιώσει πληγωμένη. Εσύ ο ίδιος, όμως, πού έχεις τοποθετήσει τον εαυτό σου και τα θέλω σου… Κι αν κάποια στιγμή έρθει ένα παιδί με αυτή τη γυναίκα, τι θα κάνεις; Θα την εγκαταλείψεις, γιατί δεν είναι η γυναίκα που μπορεί να σε τρελάνει στο κρεβάτι; Όχι, φυσικά.

 

Γι’ αυτό, πριν συνδεθείς με μία κοπέλα, εξέτασε τις θερμοκρασίες της… Δες αν βρίσκονται στην ίδια ένταση με αυτές που θες και έχεις κι εσύ ο ίδιος να δώσεις.

 

Και να σου πω και κάτι άλλο; Την επόμενη φορά που θα βρεις μία γυναίκα, πες της βρε παιδί μου ξεκάθαρα ότι για σένα τα φιλιά, τα χάδια και το ΣΕΞ είναι το παν σε μία σχέση. Δεν είναι ντροπή να διατυπώνεις σταράτα τα απόλυτα θέλω σου! Μπορεί κι αυτή να ψάχνει κάποιον σαν κι εσένα! Κύριο στο σαλόνι και “ανήθικο” στο κρεβάτι…