ΓΙΑ ΘΗΛΥΚΟΤΑΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΑΔΙΣΜΑ, ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΣΤΑ CRESCENDO!

Θα συμφωνήσω με την ατάκα της Coco Chanel που λέει ότι “Μία γυναίκα με ωραία παπούτσια δεν είναι ποτέ άσχημη”.

Κι όχι μόνο θα χειροκροτήσω αυτή την εύστοχη κουβέντα, αλλά θα κατέβω αμέσως τώρα από το αυτοκίνητο και θα επισκεφθώ τα καταστήματα Crescendo που εν όψει των προσεχών εορτών είναι ανοικτά, ακόμη και τις Κυριακές μέχρι τις 6:00 το απόγευμα.

Αν τα χαρακτήριζα και ως το “ναό της τέλειας μπότας”, ίσως να με θεωρούσες και υπερβολική, αλλά σου λέω με σιγουριά ότι δεν μπορείς να φανταστείς τι άνεση και κομψότητα χαρίζουν στα άκρα μου! Το άλλο; Δεν είναι καν μυστικό ότι, αν ψάχνεις για μοναδικότητα, μόνο στα Crescendo μπορείς να τη βρεις!

Είτε κόρες έχεις είτε μόνο φίλες, δεν θα θες με τίποτα να κάνεις ανταλλαγή παπουτσιών, γιατί πολύ απλά τα θες όλα δικά σου. Λίγο η απίστευτη ποικιλία μποτών όλων των ειδών και χρωμάτων, λίγο το γεγονός ότι μπορείς να βρεις ό,τι είδους παπούτσι είδες και θαύμασες σε μία αξέχαστη νυχτερινή σου έξοδο, λίγο η άψογη εξυπηρέτηση… συνθέτουν ένα σκηνικό αγάπης και πάθους για τα καταστήματα Crescendo που ξέρουν τι σημαίνει σωστή και fashionable υπόδηση.

Ακόμη και το βάδισμά σου θα αποκτήσει μία σπάνιας μορφή θηλυκότητα που μόνο τα catwalk models μπορούν να τη μιμηθούν! Αν κάθε πρωί σε απασχολεί τι ρούχα να φορέσεις, αυτό θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα σε νοιάζει, διότι οι γόβες και τα μποτάκια σου θα κλέβουν την παράσταση. Δεν προσπαθώ να σαμποτάρω τις μπουτίκ γυναικείας ένδυσης, αλλά αν ξανακάνεις βόλτα γύρω μου με αυτά τα παπούτσια, σου λέω ότι θα ξοδέψω όλο τον 13ο μισθό μου, αγοράζοντας αποκλειστικά παπούτσια από τα καταστήματα Crescendo.

Οι τιμές είναι προσιτές, αλλά όταν σου δίνουν υποδήματα-κοσμήματα, τότε η τιμή είναι απλώς ένας αριθμός μπροστά στην κομψότητα και την τελειότητα που αποκτούν αμέσως τα πόδια σου!