ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ “ΠΛΑΘΩ SUGAR SCULPTURES” ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ;

Αν σου πω ότι τα γλυκά… πλάθονται με αγάπη, φαντασία και ταλέντο, είμαι σίγουρη ότι θα με κοιτάξεις απορημένη και με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη!

Αν σου πω όμως ότι έχω αποδείξεις και μάλιστα γλυκύτατες και νόστιμες, θα θες να πάμε αμέσως στο χώρο όπου τα γλυκά θυμίζουν παραμύθι και μπορούν δικαιολογημένα να ξελογιάσουν τον ουρανίσκο…

Η Λευκωσία μυρίζει υπέροχα και αυτό οφείλεται στο πολύ όμορφο μαγαζάκι “ΠΛΑΘΩ SUGAR SCULPTURES” που φτιάχνει γλυκά, τα οποία λιώνουν κυριολεκτικά στο στόμα! Μία βόλτα με την παρέα σου, θα σε πείσει να καθίσεις σε ένα από τα τραπεζάκια του καταστήματος, να δοκιμάσεις και ένα και δύο και τρία γλυκά… και να δώσεις και τη δική σου παραγγελία τούρτας ή γλυκού της δικής σου προτίμησης.

 

Οι ιδιοκτήτες καλωσορίζουν τον κάθε πελάτη με φιλικότητα και τον κερδίζουν με τον επαγγελματισμό και τη θετική τους αύρα. Αν πας και δεύτερη φορά, σίγουρα θα θυμούνται το μικρό σου όνομα, θα ξέρουν ποια γλυκά σε ενθουσίασαν και θα έχουν πολλές ονειρικές συνταγές να σου προτείνουν… ειδικά αν ετοιμάζεσαι να κάνεις παραγγελία γλυκών που αφορούν ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως γενέθλια, hen’s, ονομαστικές εορτές, βαφτίσεις κ.λπ.

Τέτοια γλυκά δεν μπορείς να τα περιγράψεις και ακόμη και οι φωτογραφίες τα “αδικούν”… αφού μόνο όταν τα γευτείς θα καταλάβεις τι πάει να πει heaven bites!

Tηλ.: 22 252984