ΟΙ 5 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

Είναι απίστευτο το πόσα θετικά μπορούν να συμβούν, όταν οι γυναίκες ενώνουν δυνάμεις. Γιατί είναι γεγονός ότι μαζί, μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά.

Και είναι κάποιες προσωπικότητες με τόση θετικότητα, που η κάθε γυναίκα πολύ θα ήθελε να έχει για καλύτερη της φίλη.

Είναι γυναίκες που γνωρίζουν πως με πείσμα, θέληση και υπομονή, μπορείς να αλλάξεις προς το καλύτερο τη ζωή σου. Και είναι εδώ για να συμβάλουν σε αυτή τη θετική εξέλιξη.

Ας τις γνωρίσουμε μία προς μία.

ΗΛΙΑΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Συχνά λένε ντύσου ανάλογα με τη θέση εργασίας που θες να αποκτήσεις. Ξέρεις κάτι; Έχουν απόλυτο δίκαιο. Η εικόνα έχει μέγιστη σημασία και είναι σίγουρα η πρώτη εντύπωση που δίνεις στον κόσμο γύρω σου. Όταν επιλέγεις προτάσεις που σε κολακεύουν και σου ταιριάζουν, τότε σίγουρα αισθάνεσαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Και με τις Mindy Boutiques σε όλη την Κύπρο, η Ηλιάνα και η οικογένεια της κάνουν τη μεγάλη διαφορά.

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, τα πάντα μπορούν να βελτιωθούν. Ένταξε στην καθημερινότητα σου λίγο αποκλειστικό χρόνο για σένα. Κλείσε ένα ραντεβού για μασάζ, για περιποίηση σώματος και προσώπου για ένα Cleopatra Bath. Η Κατερίνα Παυλίδου, ιδιοκτήτρια του La Calma Spa δίνει όλη την απαραίτητη προσοχή σε κάθε γυναίκα ανάμεσα μας, μητέρα, γιαγιά, θεία, ξαδερφη, επιχειρηματία, οικοκυρά που ξέρει πόσο σημαντικό είναι να σέβεται και να φροντίζει τον εαυτό της.

ΜΑΡΛΕΝ ΟΡΟΣ

Μια μοναδική εμπειρία μανικιούρ πεντικιού για εσένα που επιδιώκεις να μην αμελείς τα άκρα σου. Γιατί ξέρεις κάτι; Δεν είναι μόνο θέμα ομορφιάς αλλά και υγείας. Τα άκρα έχουν μέγιστη σημασία για να αισθάνεσαι καλά και στο Mo Eco Beauty το οποίο δημιούργησε η Μάρλεν Όρος, γίνεται μια μοναδική εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης για την κάθε γυναίκα!

ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΠΙΤΖΙΗ

Σε εμψυχώνει, σε ανεβάζει, σε βοηθά να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Είναι με λίγα λόγια ο άνθρωπος που όταν εσύ πάψεις να πιστεύεις στον εαυτό σου, θα σου θυμίσει με πράξεις, πόσο απόλυτα σημαντικό είναι να θέσεις ξανά προτεραιότητες με πάντα το δικό σου όφελος! Η σύμβουλος αυτοβελτίωσης ζει στην Κύπρο, μεγαλουργεί καθημερινά και θα είσαι πολύ τυχερή να την γνωρίσεις και να την έχεις στη ζωή σου.

ΚΡΙΣΤΗ ΑΓΑΠΙΟΥ

Πόσα πολλά θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει μια υγιεινή διατροφή στη ζωή μας; Πάρα πολλά! Γιατί όταν τρέφεσαι σωστά έχεις περισσότερη ενέργεια, αισθάνεσαι καλύτερα και νιώθεις γενικότερα εσωτερική χαρά που σε φροντίζεις. Και ξέρεις κάτι; Μπορείς να αλλάξεις κάτι στον απόλυτο βαθμό μόνο όταν αρχίσεις να σε αγαπάς!!! Και η διατροφολόγος Κρίστη Αγαπίου μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό.