ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ

Σε θαυμάζω για την τεράστια ανθρωπιά και καρδιά που κουβαλάς μέσα σου. Κάνεις καθημερινά ένα λειτούργημα που όλοι οι άνθρωποι μπορούν μα λίγοι το επιλέγουν.

Σε συγχαίρω που δίνεις το καλό παράδειγμα σε όλους μας. Που αποδεικνύεις ότι ο κόσμος δεν είναι κακός, φτάνει βέβαια να το θέλει. Και πώς είναι τόσο απλό να προχωράς σε απλές, καθημερινές πράξεις που συμβάλλουν στο να γίνει η κοινωνία μας καλύτερη.

Δουλεύεις, έχεις οικογένεια, κουράζεσαι καθημερινά όπως όλοι μας. Όμως η καλοσύνη σου δεν έχει όρια. Γι αυτό και πάντα, θα σταματήσεις για λίγα λεπτά να ταϊσεις ένα αδέσποτο που είδες στο δρόμο. Θα του ανοίξεις την πόρτα της αυλής σου για να περάσει μέσα και να το φιλοξενήσεις για λίγες μέρες μέχρι να βρεθεί οικογένεια. Θα τρέξεις, σαν σου τηλεφωνήσουν και σε ενημερώσουν ότι ένα τετράποδο χρειάζεται τη βοήθεια σου. Γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι κόπος, γνωρίζεις πως δεν σου στοιχίζει τίποτα, γιατί ξέρεις πολύ καλά να αγαπάς. Κι όλα τα όμορφα του κόσμου σου αξίζουν.

Είσαι αυθεντικός και επιβεβαιώνεις πως έχουν κι αυτά μεγάλη καρδιά και απέραντη αγάπη να δώσουν.

Μα πρέπει να είσαι αληθινός άνθρωπος για να κάνεις τέτοιες πράξεις. Για να δώσεις καλοσύνη, να δώσεις αγάπη, τροφή, νερό. Γεμίζει το μέσα σου και βοηθάς να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος.

Γιατί εσύ, είσαι το τέλειο παράδειγμα για τα παιδιά μου. Που τα μαθαίνεις πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε τα ζώα.

Γιατί εσύ είσαι παράδειγμα προς μίμηση και για μένα. Που μου δείχνεις τον τρόπο να συμβάλλω στο να γίνεται ο κόσμος γύρω μας καλύτερος.

Ότι και να σου πω θα είναι λίγο.

Είσαι άνθρωπος με Α κεφαλαίο και υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής σου