ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ VOLUSPA ΚΕΡΙΑ ΣΤΟ HOME & DECO ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Με τέτοιο μελαγχολικό καιρό, μην ξεχνάς πόσο σημαντικό είναι να εργάζεσαι σε έναν χώρο που μπορεί να σε εμπνεύσει και να ανανεώσει τη διάθεση σου! 

Τα κεριά στο σπίτι ή το γραφείο, μπορούν να ανεβάσουν τη διάθεση μας αφού η αίσθηση που αφήνει τόσο η φλόγα όσο και μυρωδιά μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο τις μέρες και τις νύχτες μας.

Τα Voluspa Candles διαρκούν περισσότερο από κάθε άλλο κερί και εντυπωσιάζουν με την πρώτη ματιά αφού θα τα βρεις σε υπέροχες συσκευασίες που θα προσφέρουν έξτρα πινελιές στο χώρο σου! Ακόμη και για ξεχωριστά δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, τα κεριά Voluspa είναι η ιδανικότερη επιλογή για να σε θυμούνται για πάντα!

Μια βόλτα από τα καταστήματα Home & Deco σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο θα ξυπνήσει όλες τις αισθήσεις σου αφού θα δεις από κοντά τα κεριά, θα τα μυρίσεις και θα αγγίξεις την υπέροχη συσκευασία τους μέσα στα κρυστάλλινα βάζα ενώ την ίδια στιγμή θα πάρεις ιδέες για το σπίτι και το γραφείο! Κεριά που είναι πραγματικά κομψοτεχνήματα και μια μικρή πολυτέλεια που σου αξίζει!

Για περισσότερες πληροφοφίες τηλ:  25724030