ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: ΕΚΟΨΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΩ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ

Δύναμη ψυχής, μαγκιά, αληθινή, ανιοδιοτελής αγάπη. Όταν ο άνθρωπος δοκιμάζεται, βλέπει ποιοι είναι στ΄αλήθεια συνοδοιπόροι και αληθινά δίπλα του.

Φωτογραφία από canva.com

Η ιστορία νεαρής Κύπριας μας έχει συγκινήσει βαθιά για τη δύναμη του χαρακτήρα και την απέραντη αγάπη προς την αδερφή της.

 

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η αδερφή της διαγνώστηκε με καρκίνο. Ήταν μια είδηση που τάραξε όλη την οικογένεια αφού αρκετοί στο άκουσμα της λέξης «Καρκίνος», τρομάζουν.

 

Έχοντας όμως η μία αδερφή την άλλη, υποσχέθηκαν να μην το βάλουν κάτω, να είναι μαζί σε αυτή τη διαδρομή και να βγουν νικήτριες.

 

Ο αγώνας τους σκληρός και άνισος πολλές φορές. Όμως η πίστη και το πείσμα για τη ζωή, αποδείχτηκαν πολύ μεγαλύτερα. Οι δύο αδερφές ήταν πάντα μαζί σε όλα. Από μικρά κοριτσάκια, με μικρή διαφορά ηλικίας, στους πρώτες έρωτες, τα πρώτα ξενύχτια, τις μικρές και μεγάλες ζαβολιές. Είχαν πολλά για να θυμούνται και να χαμογελούν και έβαλαν στόχο να ζήσουν περισσότερες εμπειρίες ζωής που θα συζητούν μέχρι τα  βαθιά τους γεράματα.

Υπήρχαν τα πάνω και τα κάτω στη διαδικασία, όμως έπαιρναν μέρα με τη μέρα…

Όταν η μία αδερφή άρχισε να χάνει τα μαλλιά της, τότε η άλλη με χιούμορ της είπε ότι είναι η τέλεια εποχή για μια αλλαγή. Και τότε της έκανε μια έκπληξη. Έκοψε και η ίδια τα μαλλιά της εντελώς κοντά για να της δείξει πως αυτό τον αγώνα τον δίνουν μαζί και θα βγουν νικήτριες.

Όλα εξελίσσονται θετικά…