ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ AMMOS BOUTIQUE ΜΕ ΤΑ ETOILE CORAL

Μυρίζει Ελλάδα στην Ammos Boutique με τα Etoile Coral

Η αέρινη αίσθηση που αισθάνεσαι όταν τα φοράς, οι boho επιρροές που δείχνουν πόσο πολύ σου αρέσει να απολαμβάνεις τη ζωή σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική που σου χαρίζουν, κατατάσσουν τα Etoile Coral στην πιο απαραίτητη επιλογή του καλοκαιριού.

Η Ammos Boutique ανακαλύπτει πάντοτε τα καλύτερα με μια ιδιαίτερη αδυναμία στις συλλογές που μυρίζουν Ελλάδα! Αυτά δηλαδή που λατρεύεις να συναντάς στις καλύτερες μπουτίκ της Μυκόνου και του κόσμου, όπως για παράδειγμα, αυτά που περιμένεις να δεις και να αποκτήσεις από την Γαλλοϊταλική ριβιέρα.

Η λεπτομέρεια, το έχουμε αναφέρει τόσες φορές, είναι αυτό που κάνει τη μεγάλη διαφορά. Έτσι, οι όλο μετάξι και βαμβακερές προτάσεις Etoile Coral, τα χρώματα όπως το λευκό, το μπλε, το κόκκινο και τα εξαιρετικά κεντήματα, κατατάσσουν τη συλλογή τους σε απαραίτητα must have για τις καλύτερες, καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Η ολοκληρωμένη συλλογή σε περιμένει αποκλειστικά για Κύπρο στην Ammos Boutique στη Λεμεσό. Και είναι ακριβώς αυτό που θες και ψάχνεις. Οι προτάσεις που θα λατρεύεις να φοράς χωρίς να αποχωρίζεσαι!

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ: 25 363516