ΑΝΤΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ GOCARE PROFESSIONAL

Ο Αντώνης Ιωάννου, κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, να φέρει στην Κύπρο πολυσυζητημένα hair brands και να τον εμπιστευτούν επαγγελματίες κομμωτές σε όλο το νησί.  

Το όραμα, ο επαγγελματισμός, οι γνώσεις του για το χώρο της κομμωτικής αλλά και το πάθος για να προσφέρει τα καλύτερα στον τομέα του, τον κατατάσσουν σήμερα σε έναν αξιόπιστο επιχειρηματία ο οποίος σεζόν με τη σεζόν, βλέπει την εταιρεία του να μεγαλώνει.

Πότε ξεκίνησε η GoCare Professional;

Ήταν κάτι που είχα στο μυαλό και πήρα την απόφαση για το μεγάλο βήμα το 2015. Τότε, επικοινώνησα με hairbrands του εξωτερικού, καταλήξαμε σε συμφωνία και σήμερα, έχουμε πέραν από 8 επαγγελματικά hair brands κάτω από τη στέγη μας ως οι επίσημοι αντιπρόσωποι τους στην Κύπρο.

 

Πρόκειται για brands τα οποία εμπιστεύονται κομμωτές σε όλο τον κόσμο…

Ναι. Κάποια από αυτά τα brands είναι η Milk-Shake, η Selective Professional, Marula Oil. Επίσης, αξίζει να αναφερθώ και στην ολοκληρωμένη σειρά Depot η οποία ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη του σύγχρονου άνδρα. Την ίδια στιγμή διαθέτουμε τα επαγγελματικά πιστολάκια Valera καθώς και χειροποίητα ψαλίδια.

 

Μπορεί ένας κομμωτής ο οποίος ετοιμάζεται να ξεκινήσει το δικό του χώρο, να έρθει στην Gocare και να καλύψετε πλήρως τις ανάγκες του με τον εξοπλισμό και τα προϊόντα;

Ναι και αυτό είναι μέσα στις προτεραιότητες μας. Καλύπτουμε κάθε ανάγκη τόσο των καταξιωμένων κομμωτών με τους οποίους συνεργαζόμαστε, όσο και κομμωτές που τώρα αρχίζουν.

 

Πραγματοποιούνται και σεμινάρια στο χώρο σας;

Βεβαίως. Υπάρχει η ακαδημία μας η οποία απαρτίζεται από μια εξαιρετική ομάδα με επαγγελματίες του χώρου. Οι εκπαιδευτές μας, ταξιδεύουν 2 φορές το χρόνο στο εξωτερικό για να ενημερωθούν για κάθε τι καινούριο. Πρόκειται για έναν τομέα ο οποίος εξελίσσεται συνεχώς, συνεπώς, για να μπορείς να είσαι ένα βήμα μπροστά και απόλυτα ενημερωμένος, οφείλεις να ταξιδεύεις συχνά στο εξωτερικό.

 

Θα φέρετε κάποιο νέο brand;

Ναι συζητάμε τώρα για ένα αρκετά ενδιαφέρον brand το οποίο θα κερδίσει την προσοχή.