ΤΕΛΕΙΟ BUBBLE POP ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ

Όταν ακούς BUBBLE POP το μυαλό σου πηγαίνει κατευθείαν σε κάτι ανέμελο, παιχνιδιάρικο, μοναδικό που φτιάχνει τη διάθεση μικρών και μεγάλων.

Γράφει η Μέλανη Νικολάου

Τα αρωματικά χώρου SANKO, έχουν καταφέρει να δώσουν άλλη διάσταση και σε αυτή την υπέροχη μυρωδιά και αίσθηση.

Ένα αρωματικό χώρου ξυπνά τις καλύτερες αναμνήσεις.  Ξεγνοιασιάς,  αθωότητας, θετικής ενέργειας. Με λίγα λόγια το Bubble Pop, είναι ένα ξεχωριστό αρωματικό για παιχνιδιάρικες στιγμές και ανεπανάληπτες φρουτώδεις μυρωδιές.

Το βρίσκεις και σε spray ιδανικό και για το σπίτι, το αυτοκίνητο! 

Στην SANKO θα ανακαλύψεις αρωματικά χώρου με μοναδικές και απίστευτες μυρωδιές! Όπως το BUBBLE POP REED DIFFUSER το οποίο είναι ιδανικό για μικρούς και μεγάλους.

Aξίζει να γνωρίζεις πως η  SANKO έχει βελτιώσει κατα 75% την ένταση της απόδοσης τους και δεν έχουν καμία σχέση με τα κοινά αρωματικά χώρου.

Η ζωή είναι μικρή για βαρετές μυρωδιές. Με το BUBBLE POP REED DIFFUSER και γενικότερα με τα προιόντα της SANKO, θα κερδίζετε τις εντυπώσεις! Και έπειτα, δεν ευθύνεται η Sanko που όποιος έρχεται σπίτι σας θα παθαίνει ένα κόλλημα μαζί σας! 

Σημείωση: Το πήλινο βαζάκι συνοδεύεται από 8 στικς, 31 εκατοστά το κάθε ένα. Τα συγκεκριμένα πήλινα αρωματικά χώρου είναι φανταστικά διακοσμητικά ενώ αξίζει να γνωρίζεις πως η SANKO έχει βελτιώσει κατα 75% την ένταση της απόδοσης τους και δεν έχουν καμία σχέση με τα κοινά αρωματικά χώρου.