ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΥΦΕΣ: ΤΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΠΕΔΙΛΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟΥ ΛΟΥΒΑΡΙΔΗ

Ο Κύπριος σχεδιαστής έχει καταφέρει να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και αρχίζει δυναμικά τη σεζόν μας με τις νέες προτάσεις του οι οποίες θα συζητηθούν.

Όσο σημαντικό είναι το νυφικό, άλλη τόση σημασία έχουν και τα πέδιλα που θα επιλέξει μια νύφη και οι λόγοι είναι πολλοί. Καταρχήν, είναι η πρόταση η οποία θα ολοκληρώσει και θα αναδείξει το υπέροχο νυφικό. Και επίσης, είναι τα πέδιλα τα οποία θα φορά για άπειρες ώρες. Από τη στιγμή που θα φτάσουν οι προσκεκλημένοι στο σπίτι, στην Εκκλησία, τη χαιρέτιση και έπειτα, το party το οποίο θα κρατήσει μέχρι τις πολύ πρωινές ώρες.

Ο Τίτος Λουβαρίδης, ο σχεδιαστής των Lydias Shoes γνωρίζει πολύ καλά τι επιθυμεί η κάθε γυναίκα και πως θα αισθάνεται άνετα για τόσες πολλές ώρες. Για αυτό και όταν τον επισκεφτείς, θα σχεδιάσει το τέλειο πέδιλο στα μέτρα σου, ειδικά για τα δικά σου πόδια.

Αξιοζήλευτες προτάσεις, μοναδικά σχέδια, πέδιλα τα οποία θα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά. Τα Lydias Shoes, υποδέχονται καθημερινά γυναίκες από όλη την Κύπρο οι οποίες θέλουν να σχεδιάσουν τα δικά τους πέδιλα από την αρχή και να βιώσουν αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία