ΑΡΧΙΣΕ Ο ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2023

Άρχισε ο Ραδιομαραθώνιος 2023,η μεγάλη γιορτή αγάπης και ανθρωπιάς η οποία στηρίζει άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Η έναρξη δόθηκε στις 6:00 το πρωί  από το Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ με  ζωντανή μαραθώνια  εκπομπή αφιερωμένη στον θεσμό του Ραδιομαραθωνίου που θα ολοκληρωθεί αύριο τα μεσάνυχτα. Η  Αθηνά Βιολάρη και  ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου σε συνεργασία με άλλους  ραδιοφωνικούς  παραγωγούς του ΡΙΚ φιλοξενούν στους ραδιοθαλάμους του Τρίτου, παιδιά και μεγάλους που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Ραδιομαραθωνίου αλλα και ένα ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα.

 

Οι εκδηλώσεις του Ραδιομαραθωνίου κορυφώνονται σήμερα και αύριο με τη διεξαγωγή του Παγκύπριου Οδικού Εράνου, τη λειτουργία 16 περιπτέρων σε όλη την ελεύθερη Κύπρο και τους Κουμπαράδες Αγάπης που συγκεντρώνουν εισφορές από πόλεις και χωριά.

 

Σήμερα στο κεντρικό περίπτερο στα φώτα της Σταυρού, στη Λευκωσία εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας παρέδωσαν τη δική του εισφορά στην παρουσία του Εκτελεστικού Διευθυντή τoυ ομίλου CNP Τάκη Φειδία ,του  πρόεδρου του Δ.Σ. του ΡΙΚ κ. Γιώργου Κέντα και του  Γ.Δ. του ΡΙΚ, Θανάση Τσώκου.

 

Απόψε στις 9.00 σε ζωντανή μετάδοση, η τηλεόραση του ΡΙΚ και συγκεκριμένα το ΡΙΚ1 θα προβάλει δίωρη εκπομπή αφιέρωμα στον θεσμό με παρουσιαστές της βραδιάς τον Λουκά Χάματσο και τη Φαίδρα Σαρικάκη  που θα πλαισιώνονται  από προσωπικότητες της τηλεόρασης, του αθλητισμού, των τεχνών.  Επίτιμη καλεσμένη η Πρώτη Κυρία Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα απολαύσουμε τον  τραγουδιστή Σταύρο Κωνσταντίνου και άλλες όμορφες μουσικές  εκπλήξεις.

 

 

Στόχος η ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων μας για την οικονομική ενίσχυση του Ραδιομαραθωνίου.

Η οικονομική στήριξη μπορεί να δοθεί ως εξής:

  • Αποστολή επιστολών για εισφορές από εταιρείες, πρεσβείες και άλλους οργανισμούς
  • SMS στο 7060 RΜ (κενό) 1 για 1€, RΜ (κενό) 3 για 3€, RΜ (κενό) 5 για 5€
  • Με πιστωτική κάρτα μέσω JCC Smart
  • Μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης
    • Όνομα Λογαριασμού: CNP CYPRIALIFE LIMITED “ERANOS YPER RADIOMARATHONIOS GIA PAIDIA ME EIDIKES ANAGKES”
    • Τράπεζα: Eurobank Cyprus Ltd (S.C. ERBKCY2N)
    • Αριθμός Λογαριασμού (IBAN): CY87018000010000200100441838