Η JENNIFER LOPEZ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ INTIMISSIMI

“This is Me Now”: Η Jennifer Lopez υπογράφει τη νέα exclusive lingerie συλλογή της Intimissimi. Η νέα capsule συλλογή φιλοδοξεί να αγκαλιάσει και να αναδείξει τη μοναδική ομορφιά της κάθε γυναίκας.

H capsule συλλογή «This is Me… Now» δημιουργήθηκε από την Jennifer Lopez για την Intimissimi και ενσαρκώνει την κοινή φιλοδοξία να βοηθήσει κάθε γυναίκα να αισθάνεται αισθησιακά σίγουρη, αυθεντικά θηλυκή και αναμφισβήτητα όμορφη με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Ας εκφράσει η κάθε γυναίκα την μοναδικότητά της μέσω του «The Art of Italian lingerie» της Intimissimi.

Η συνεργασία τους ξεκίνησε όταν η Lopez, ως παγκόσμια πρέσβειρα της Intimissimi, πρωταγωνίστησε στη καμπάνια παρουσίασης της συλλογής Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023. Τώρα η συνεργασία προχωρά στο επόμενο βήμα με την κυκλοφορία της capsule συλλογής “This is Me Now” σχεδιασμένη μαζί με την Jennifer Lopez. Η συλλογή σηματοδοτεί ένα σημαντικό δεύτερο κεφάλαιο στη δημιουργική συνεργασία μεταξύ του ιταλικού brand και του αμερικανικού ειδώλου, η οποία ήρθε για να συνδυάσει την αφοσίωση της Intimissimi στην εξαιρετική ποιότητα με το ξεχωριστό στυλ της Jennifer Lopez.

 

Το όνομα της συλλογής αντλεί άμεση έμπνευση από το καινούργιο άλμπουμ της Jennifer Lopez, “This is me… now”, το οποίο τρυπώνει βαθιά στο δικό της ταξίδι προσωπικής ανάπτυξης. Στην ουσία, το όνομα της συλλογής είναι μια αντανάκλαση της δικής της εξέλιξης, από τον αυτοστοχασμό στην αποδοχή του αληθινού της εαυτού. Αξιοσημείωτο είναι πως κατάφερε η Intimissimi να μπλέξει δημιουργικά τα ίδια θέματα ανάπτυξης και εσωτερικής δύναμης στη συλλογή με αποτέλεσμα η συλλογή, με την υπογραφή της Lopez, να αποτυπώνει την ουσία του σύγχρονου εκλεπτυσμού και της ενδυνάμωσης.

Η δέσμευση της Intimissimi στην άριστη δεξιοτεχνία και στον πρωτοποριακό σχεδιασμό έδωσαν την τέλεια βάση όπου η Lopez μπόρεσε να έκφραση την δική της οπτική της θηλυκότητας και να δημιουργήσει μια συλλογή που γιορτάζει την ουσία της γυναικείας φύσης.

Σκοπός και έμπνευση της συλλογής είναι να παρουσιάσει μια εντυπωσιακά μοναδική συλλογή που να συνδέσει αρμονικά τον αισθησιασμό με την κομψότητα που έμφυτα βρίσκεται σε κάθε γυναίκα.

Με δεξιοτεχνία και φροντίδα εμφανίζονται περίπλοκα κεντήματα πάνω σε ποιοτικά υφάσματα όπως το μετάξι και την εκλεπτυσμένη δαντέλα για μια πολυτελή εμφάνιση που αντανακλά τη δέσμευση του brand να προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία. Η Jennifer Lopez εμπλούτισε την συλλογή και με ένα διακριτικό σύμβολο με ιδιαίτερη αξία για την ίδια. Το κολύμπρι, σύμβολο της τύχης, της προσαρμοστικότητας και της ζωντάνιας, προσθέτει στα κομμάτια ένα βαθύτερο νόημα, καθαρά συνδεδεμένο με την δική της μοναδική αξία.

Η χρωματική παλέτα, προσεκτικά επιλεγμένη, προσφέρει μια τριπλή επιλογή: μαύρο, champagne και jade green. Το διαχρονικό μαύρο αποπνέει μια κλασσική γοητεία, ενσαρκώνοντας την ουσία της κομψότητας. Η κομψή απόχρωση του champagne εκφράζει μια αίσθηση φινέτσας και χάρης, ιδανική για αυτές που αναζητούν μια νότα λεπτότητας. Τέλος, το ζωηρό και έντονο πράσινο, το Jade Green, η αγαπημένη απόχρωση της Jennifer Lopez, προσφέρει μια τολμηρή επιλογή, ελκυστική για όσες θέλουν να κάνουν μια δήλωση.