ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΧΕΙΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

«Ευχόμουν να το γνώριζα νωρίτερα», θα πουν όσες γυναίκες δεν πρόλαβαν να μάθουν για την αυξητική χειλιών με Juverdem.

Έχουμε δει πολλά το τελευταίο διάστημα αφού η αυξητική χειλιών είναι στις μέρες από τις πιο διαδεδομένες αισθητικές παρεμβάσεις.

 

Επικοινωνήσαμε με την κοσμετολόγο Σόνια Κάρκα στην Ibeauty Clinics στη Λεμεσό για να μας ενημερώσει για τα πάντα σχετικά με την αυξητική χειλιών. Μπορεί να είσαι μία από τις γυναίκες που σκέφτεται να προχωρήσει άμεσα σε αυτή τη μέθοδο, άρα το κείμενο μας σε αφορά!

Υπάρχουν πάντα δύο κατηγορίες περιστατικών:

Οι νεαρές γυναίκες που έχουν από τη φύση τους λεπτά χείλη και οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν χάσει τον όγκο με αποτέλεσμα να δείχνουν άδεια και πεσμένα.

Η χρήση υαλουρονικού είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος για να αυξήσει κάποιος τα χείλη αλλά και για να βελτιώσει το σχήμα τους. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως το υαλουρονικό, αποτελεί φυσικό συστατικό του οργανισμού και υπάρχουν εξειδικευμένα υαλουρονικά που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τα χείλη.

Ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να αυξήσει τον όγκο στα χείλη, μπορεί όμως και να αλλάξει το σχήμα τοποθετώντας με ακρίβεια το υλικό εκεί ακριβώς που χρειάζεται.

Το υαλουρονικό, ο οργανισμός το αναγνωρίζει ως δικό του και σιγά σιγά το απορροφά.

Εάν το σκέφτεσαι, τότε επικοινώνησε με την Ibeauty Clinics στο 25 773636 για να λύσουν κάθε απορία σου.