ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ: ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Η αισθητικός Κατερίνα Παυλίδου μας υποδέχτηκε στον υπέροχο χώρο της La Calma Spa, σημείο πλέον αναφοράς στη Λεμεσό και μας μίλησε για τις νέες θεραπείες σώματος και προσώπου, τις τέλειες προσφορές και τις ξεχωριστές και οικονομικές προτάσεις δώρων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Συνέντευξη στη Μαρίνα Αβραάμ

Φωτογραφίες: Βαρβάρα Πουρούτη

Η Κατερίνα Παυλίδου φορά προτάσεις από MINT BOUTIQUES

 

DSC 4912 Edit

Μέρα ομορφιάς και περιποίησης στο La Calma Spa με την ιδιοκτήτρια Κατερίνα Παυλίδου να μιλά αποκλειστικά στο Dolce.com.cy για όλα αυτά που χρειάζεται το πρόσωπο και το σώμα σου πριν τις γιορτές! Θεραπείες ομορφιάς για το πρόσωπο και το σώμα με γνώμονα πάντοτε την ποιότητα και τα άριστα αποτελέσματα με ευτυχισμένες και απόλυτα ικανοποιημένες γυναίκες που εμπιστεύονται ξανά και ξανά εδώ και έξι χρόνια το La Calma Spa.

DSC 4922 Edit

Τι ετοιμάζει το La Calma Spa για τις γιορτές;

Όπως πάντα γνώμονας μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτές τις γιορτές έχουμε εξαιρετικές τιμές και πακέτα προσφορών πέραν από τον καθαρισμό προσώπου, την μόνιμη αποτρίχωση, μακιγιάζ, νύχια, μαλλιά όλο το φάσμα ομορφιάς. Τα Χριστούγεννα θέλουμε να είμαστε λαμπερές και ανανεωμένες και στο La Calma Spa προσφέρουμε τα πάντα για να εξυπηρετήσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας. Ιδιαίτερα τώρα τις γιορτές πέραν από τον καθαρισμό θα γίνεται έξτρα θεραπεία με διεισδυση βιταμινών, οξυγόνου, κολλαγόνου ανάλογα πάντα με το κάθε πρόσωπο ξεχωριστά. Επίσης, έχουμε εξαιρετικά πακέτα με 4 διαφορετικές θεραπείες προσώπου και σώματος σε απίστευτα χαμηλές τιμές, καθαρισμό προσώπου και ματιού, νέες τάσεις στα νύχια και πολλά άλλα που ενδιαφέρουν κάθε γυναίκα.

 

Τι συστήνεις στις γυναίκες να δοκιμάσουν οπωσδήποτε;

Εάν εχουν κάποιο ρεβεγιόν, τότε αρχίζουμε από μια σωστή περιποίηση προσώπου, ένα glamorous μακιγιάζ και περιποίηση νυχιών που ανανεώνουν αμέσως την εμφάνιση μας κάνοντας μας να νιώθουμε υπέροχα.

DSC 4941 Edit

Πέραν από τις γυναίκες στο La Calma Spa υπάρχουν και θεραπείες για τους άντρες;

Ναι γνωρίζουμε τις ανάγκες των αντρών και τι χρειάζονται για όμορφο, λαμπερό, νεανικό δέρμα και παρέχουμε τα πάντα.

DSC 4969

Επίσης υπάρχουν και gift vouchers;

Τα gift vouchers είναι πάντοτε τα καλύτερα δώρα απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάμε. Εδώ στο La Calma Spa παρέχουμε αυτό το εξαιρετικό δώρο για τους ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν τις θεραπείες μας και ότι άλλο προσφέρουμε με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Καθημερινά, μας λένε πόσο ενθουσιασμένοι είναι με τα gift vouchers αφού μπορούν να τα εξαργυρώσουν όπως επιθυμούν. Είτε με θεραπείες όπως ανέφερα και πιο πάνω, είτε σε προϊόντα ομορφιάς στα οποία καμία γυναίκα ποτέ δεν αντιστέκεται. Επίσης, δώρα σε εξαιρετικές τιμές μέσα σε πανέμορφο περιτύλιγμα.

DSC 5013 Edit

DSC 5006

Ποια είναι τα καινούρια σου πλάνα για το La Calma Spa με τον ερχομό του 2018;

Από τον Ιανουάριο, περνάμε στο επόμενο βήμα βάζοντας σε εφαρμογή μια νέα επαγγελματική πρόκληση αφού θα παρέχουμε private lessons για μακιγιάζ. Θα είναι workshop για τις γυναίκες που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του μακιγιάζ, για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν περισσότερα πράγματα καθώς και για κοπέλες που επιθυμούν να μάθουν να φτιάχνουν σωστό make up για τις ίδιες. Θα καλύπτουμε τυχόν ελλείψεις τους με δωρεάν προϊόντα από το La Calma Spa. Ήταν κάτι που μου το ζητούσαν επανειλημμένος αρκετές γυναίκες και έτσι το βάζουμε σε λίγες μέρες σε εφαρμογή για κάθε γυναίκα, επαγγελματία ή ερασιτέχνη που ενδιαφέρεται.

Κάνοντας κλικ στην πιο κάτω φωτογραφία, θα δείτε τη σελίδα του LA CALMA SPA στο facebook  

CALMA