ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΤΡΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Μπορείς να δεις τη ζωή με ενθουσιασμό, με περιέργεια, με χαρά ή με μιζέρια…

Από εσένα εξαρτάται πώς αρχίζεις και πώς φροντίζεις να τελειώνεις την κάθε σου μέρα. Κι από τη στιγμή που αποφασίζεις να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου, να αλλάξεις τον περίγυρο σου, ν΄αλλάξεις όσα σε ενοχλούν και να επικεντρωθείς σε αυτά που σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο, καταλαβαίνεις πώς κάθε λεπτό, έχει τη δική του αξία στο ταξίδι της ζωής και δεν πρέπει να το αφήνεις να πηγαίνει χαμένο.

 

Αυτό το κείμενο είναι αφιερωμένο στον κάθε ξεχωριστό άνθρωπο στη ζωή μου που με ξυπνά από τη ζώνη ασφαλείας, τη ρουτίνα και την καθημερινότητα και με παρασύρει σ ένα ευχάριστο ταξίδι, γεμάτο προκλήσεις και εμπειρίες!

 

Σ ευχαριστώ που υπάρχεις!

Σ ευχαριστώ που με βοηθάς να είμαι συγκεντρωμένη στους στόχους μου και σε αυτά που έχουν σημασία. Σ΄ευχαριστώ που μου μεταδίδεις την αγάπη σου για τη ζωή, για τις εξορμήσεις, για την περιπέτεια. Είχα τόσο πολύ ανάγκη να συνέλθω από πράγματα που με κρατούσαν πίσω από τις μικρές καθημερινές χαρές που προσφέρουν απλόχερα τα πράγματα που υπάρχουν γύρω μας.

 

Σ΄ευχαριστώ που μου θύμησες πόσο όμορφο είναι το ταξίδι της ζωής και το γεγονός ότι από εμάς εξαρτάται με ποιους επιλέγουμε να το ζήσουμε, να το απολαύσουμε, να το φτάσουμε στο τέρμα.  

 

Σ ευχαριστώ που δεν εστιάζεις ποτέ στην εικόνα, δεν παρατηρείς και ιδιαίτερα το περιτύλιγμα μα δίνεις πάντοτε βάθος. Σε ανθρώπους, σε καταστάσεις. Σ ευχαριστώ που δεν είσαι επιφανειακός και δεν εντυπωσιάζεσαι ούτε με λόγια, ούτε με όλα αυτά που κάνουν τους πολλούς να μένουν με το στόμα ανοιχτό από έκπληξη.

 

Απλά σ ευχαριστώ. Που δίνεις περισσότερο νόημα στο κάθε τι που υπάρχει γύρω μας, που δεν μοιάζεις και ούτε θες να μοιάσεις σε κάνεναν άλλο. Γιατί η αυθεντικότητα είναι ότι σημαντικότερο στη ζωή μας και σπάνια τη βρίσκεις πια. Σ ευχαριστώ που είσαι διαφορετικός και δεν το κρατάς καθόλου για τον εαυτό σου.  Σ΄ευχαριστώ που ανακαλύπτεις νέες τοποθεσίες και πράγματα και αρνείσαι να πας εκεί που συχνάζουν οι πολλοί! 

 

Σ ευχαριστώ που με προκαλείς και δίνεις τόσο έξυπνες απαντήσεις στο κάθε τι που συζητάμε. Σ ευχαριστώ που με ιντιγκάρεις. Που με αγαπάς, που με έκανες να θυμηθώ και να επενδύσω ξανά στον καλύτερο εαυτό μου.

Σ ευχαριστώ που αποδεικνύεις πως τίποτα δεν είναι ανούσιο στη ζωή. Πρέπει απλά να επιλέγουμε λίγο πιο σοφά τι θέλουμε να υπάρχει μέσα σε αυτήν.